Berna de la “Puterea Dragostei”, adevărul despre despărțirea de Philip: ,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine"

berna despartire suferinta
Bernadette încă suferă după despărțire

Pentru cel mai iubit cuplu de la „Puterea Dragostei” se pare că nu mai este cale de întoarcere. Berna este dezamăgită Philip Albu, fostul ei iubit.

După ce a aflat că Philip a înșelat-o, Bernadette de la „Puterea Dragostei” a trecut printr-o dezamăgire de nedescris. Blondina a încercat să-i reintre în grații iubitului său, dar fără reușite.

Bernadette este dezamăgită de comportamentul lui Philip de la „Puterea Dragostei”

Chiar dacă Bernadette a apelat la o schimbare fizică majoră, pentru a încerca să-l recucerească pe iubitul său, se pare că pentru Philip nu mai este cale de întoarcere. 

berna puterea dragostei
Berna de la Puterea Dragostei suferă în continuare[Sursa foto: Instagram Bernadette]

,,Philip, după două zile în care m-a ajutat, nu a mai avut chef să facă nimic. Mă trezea dimineața și apoi se întorcea acasă, seara târziu, chiar noaptea. Zicea că e la sală, că e ocupat, doar ca să se scuze că nu vrea să petreacă timpul cu mine și să mă ajute. Mi-a spus și medicul că o perioadă trebuie să mă ajute cineva petru că nu am voie să fac efort după ce mi-am pus silicoane, dar Philip nu a avut chef.

Așa că am plecat de la noi de acasă, am plecat la mine, la Târgu Mureș”, a povestit Berna.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Marius de la Puterea dragostei, adevărul despre despărțirea de Andreea Pirui: „Nu aș vrea să intru în detalii”

bernadette puterea despartire
Bernadette este foarte dezamăgită după despărțire[Sursa foto: Instagram Bernadette]

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a mărturisit că între ea și Philip nu mai este cale de întoarcere- nu vrea să mai lase de la ea și refuzăsă îl ierte pe cel care i-a călcat greșit.

Citeste si: Scandal de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian și Alexandra, schimb de replici acide, chiar sub ochii telespectatorilor!

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

,,Cineva trebuia să aibă grijă de mine, măcar să mă ajute să mă ridic din pat și să mă așez înapoi. El nu a făcut-o, așa că am sunat acasă și a venit vărul meu după mine, să mă ducă la Târgu Mureș. Am plâns tot drumul după ce am plecat de la el, dar nici nu pot să accept să își bată joc de mine, mai ales că spune că mă iubește.

Pai dacă mă iubește, trebuie să îmi și arate, nu să își găsească tot timpul alte procupări. Ne-am certat rău, nici nu știu dacă ne vom mai putea împăca. Voi sta câteva săptămâni aici, la Târgu-Mureș, la mine acasă, aștept să se liniștească lucrurile și, apoi, dacă îmi dovedește că mă merită, poate, poate mă voi întoarce la el. Oricum, și dacă mă întorc în București, am unde să stau, voi sta ori cu Bianca Comănici, ori cu Manuela, el mă susțin și știu că vor fi alături de mine”, a mai spus aceasta.

Decizia luată de Bernadette de a-și pune silicoane a fost luată după ce Philip a menționat că este atras de femeile cu un bust generos.

De asemenea, blonda a apelat la unul dintre cei mai buni medici, la adresa căruia a avut numai cuvinte de laudă.  "Îmi este mai dificil să fac activitățile pe care le făceam înainte. Nu am dureri, deloc, medicul Pascal Dameh, cel care m-a operat, mi-a spus că nu voi fi în cea mai bună formă și mi-a spus că trebuie, o perioadă, să fiu foarte atentă la ceea ce

fac, să nu depun efort, pentru ca recuperarea să fie una rapidă și fără probleme. Mi-a explicat, pas cu pas, totul ce am de făcut, l-am ales pe el pentru că mi-a explicat niște lucruri, așa cum trebuie. Oricum, încă nu mi-am dat jos bustiera, sunt nerăbdătoare să văd și eu rezultatul”, a menționat Berna de la „Puterea Dragostei”.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cu ce bărbat tânăr, frumos şi celebru s-a afișat Bianca de la Puterea dragostei, după ce Livian a anunțat că s-a certat cu iubita lui? Le stă bine împreună!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies