Berna de la "Puterea Dragostei", în lacrimi! Ce s-a întâmplat cu frumoasa blondă

berna de la puterea dragostei trista
Bernadette de la "Puterea Dragostei" și-a scris tristețea pe rețelele de socializare

Berna de la "Puterea Dragostei", extrem de tristă de Sfântul Nicolae. Ce a întristat-o pe fosta iubită a lui Philip?

Berna de la "Puterea Dragostei" rămâne una dintre cele mai apreciate concurente care au participat la acest show. Cu toate că are foarte mulți fani care o apreciază și o iubesc, Bernadette le-a mărturisit acestora că este foarte tristă.

Berna de la "Puterea Dragostei", în lacrimi

Berna de la "Puterea Dragostei" le-a mărturisit urmăritorilor de pe unul din conturile de socializare motivul pentru care este atât de tristă, chiar de Moș Nicolae.

Citeste si: Philip de la "Puterea Dragostei", imagini de senzație: „Puterea Dragostei...voi ce alegeți, ciocolată sau vanilie?”

„Deci, dragii mei, nu știu dacă a venit deja Moșul. Eu vreau să vă spun că am primit foarte multe cadouri, am primit tot ce mi-am dorit eu. Dar, acum, vreau să vă spun în seara asta, nu-mi doresc decât fericire și iubire...și

cam atât. Îmi vine să plâng...nu vreau să plâng. Cum înaintezi în vârstă, îți dai seama că nu mai ai nevoie de cadouri...așa că vă pup!”, a declarat Bernadette.

berna in lacrimi de mos nicolae
Bernadette a fost surprinsă destul de nostalgică de Moș Nicolae[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Se poate observa cu ochiul liber că Bernadette este o persoană extrem de sentimentală și sensibilă, fapt pentru care aceasta încă suferă după despărțirea de Philip.

Bernadette și Philip au constituit unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din casa "Puterea Dragostei". Aceștia s-au cunoscut chiar în cadrul show-ului și totul a mers ca pe roate, până la un moment dat.

Citeste si: EXCLUSIV! Berna de la „Puterea Dragostei”, legătură secretă cu Dan Bilzerian?!

Cei doi porumbei aveau planuri mari împreună, mai ales că locuiau deja în aceeași casă.

Se vorbea chiar de o nuntă cu covor roșu, dar și despre venirea pe lume a unui copil.

bernadette trista de mos nicolae
Berna a fost una dintre cele mai iubite concurente de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Facebook]

Cu toate planurile puse la punct, cu toate visele din povești împlinite ca la carte, Berna și Philip s-au despărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui.

Berna nu-și mai dorește să audă vești despre Philip, după cum bine a menționat într-unul din live-urile de pe rețelele de socializare, însă asta nu înseamnă că dragostea pentru el a dispărut.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Prezentatoarea emisiunii “Puterea dragostei”, Cristina Mihaela, incident neobișnuit în gală

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies