Berna de la Puterea Dragostei o desfiinţează pe Bianca! "Un şarpe" Tânăra spune că iubita lui Livian a trădat-o!

Berna de la Puterea Dragostei o desfiinţează pe Bianca!
Berna de la Puterea Dragostei o desfiinţează pe Bianca! "Un şarpe" Tânăra spune că iubita lui Livian a trădat-o!

Berna de la Puterea Dragostei, în scandal cu Bianca! Tânăra spune că iubita lui Livian a trădat-o!

Finala Puterea Dragostei nu a fost lipsită de incidente şi răsturnări de situaţie incredibile. Berna, de exemplu, prietena şi suţinătoarea numărul 1 a Biancăi a avut surpriza să vadă cum bruneta îi oferă marele trofeu lui Ligi şi nu ei, cum se pare că promisese. Ei bine, chiar şi acum, la zile bune după evenimentul respectiv, protagonista noastră este extrem de dezamăgită şi o atacă dur pe fosta ei prietenă şi colegă de emisiune.

Noi știam deja că ea va câștiga, cu Livian, pentru că ea a făcut o manevră foarte mișto și era foarte deșteaptă. Ea s-a folosit să ne voteze pe noi și pe Philip în Marea Finală pentru că știa că dacă intra în finală cuplul Andreea și Marius, nu câștigă ea finala. A avut o strategie foarte mișto, bravo ei, că e deșteaptă.

Eu nu credeam că ea o să intre în marea finală pentru că n-are ce căuta și o fată care a câștigat și sezonul 1 ”, a spus Berna.

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei a lăsat să se înţeleagă că e gravidă! Imaginea a creat isterie pe internet!

Berna de la Puterea Dragostei, în scandal cu Bianca! "M-a trădat, este a treia oară, am fost foarte dezamăgită" 

Potrivit Bernei, mai mulți concurenți i-ar fi spus frumoasei blondine că "vulpiţa" nu-i va da niciun trofeu, în cazul în care ar câștiga, dar blonda și-a crezut întotdeauna amica, după cum a și susținut, de altfel, în repetate rânduri.

Nu credeam că se va ajunge aici. Nu sunt deloc invidioasă sau rea. Pe mine m-a deranjat un simplu gest. Noi în Turcia am discutat, ea mi-a zis că orice ar fi să nu ne certăm și că ea îmi dă mie trofeul.

Eu am crezut în cuvintele ei, am fost lângă ea și Livian. Eu am crezut în ea. M-a trădat, este a treia oară, am fost foarte dezamăgită. Tu ca prietena mea să-i dai trofeul Ligiei?? Când am auzit, mi s-a făcut rău. Putea să-i dea trofeul altei fete. Gabi mi-a zis că dacă Bianca o să-mi dea mie trofeul, să nu-l iau. Și Pirui mi-a zis că n-o să-mi dea trofeul mie.
Bianca, tu ai fost un șarpe
”, a adăugat Berna.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Mai mult decât atât, după finală, Bernadett a postat, pe insta story, un mesaj prin care îi cere scuze Ellei că nu a votat-o şi, în acelaşi timp, se dezice de Bianca.

Sincer să vă spun, îmi pare mega rău că am preferat să fiu lângă Bianca mai mult decât lângă Ella! Ella chiar a ținut la mine și îmi pare rău că nu am ales să fie ea prietena mea pentru că ea chiar are suflet bun! ”, a scris Berna de la Puterea Dragostei pe pagina ei de Instagram.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea Dragostei! Ce-a făcut Ramona, pentru bani?! "1000 de euro"

Bianca de la Puterea Dragostei a vorbit despre relaţia cu Livian şi cu părinţii lui

Frumoasa brunetă care a câştigat ambele sezoane Puterea Dragostei are încredere în ea și spune că va încerca să îi determine pe cei dragi lui Livian să își schimbe impresia despre ea. 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Știu ce cred cei din familia lui despre mine. Întotdeauna relația noastră a fost susținută de una dintre mătușile lui Livian. Pe mama lui nu am mai sunat-o în utima vreme, și știu că tatăl lui nu mă place. Situația este oarecum asemănătoarsunt altfel, sunt indepedentă și ce îmi propun, și reușesc să realizez. De aceea, nu îmi pierd speranța. Sper să le schimb părerea despre mine când vom reveni în țară, să mă cunoască așa cum sunt eu, și atunci,chiar o să mă îndrăgească ”, a spus Bianca Comănici, în același interviu pentru WOWbiz.ro

Citeşte materialul integral AICI

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies