Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip!
Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip! „Nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată!”

Berna și Philip de la Puterea Dragostei au hotărât să meargă pe drumuri diferite și se pare că nu mai există cale de întoarcere.

Berna și Philip s-au îndrăgostit în Casa Puterea Dragostei, pe când cei doi erau concurenții show-ului matrimonial. Aceștia și-au declarat iubirea și Philip a făcut chiar marele pas, cerând-o pe Berna de soție pe malul Bosforului, aceasta spunând atunci un „da” din toată inima.

Ajunși înapoi în România, cei doi s-au mutat împreună, însă după câteva luni, relația lor a început să scârțâie. A urmat un șir de împăcări și despărțiri care i-au adus în mijlocul unor scandaluri publice.

Berna îl acuza atunci pe Philip de infidelitate, acesta susținând că ea este problema în relație, întrucât are o fire greu de stăpânit, fiind extrem de geloasă.

„Mi-am dat seama că, dacă acum, când am nevoie să fiu îngrijită de el, nu a făcut-o, și suntem la începtul relației, în viitor lucrurile vor sta și mai rău. Eu cred că într-o relație trebuie să existe momente în care sprijinul să fie total, în care, dacă unul are nevoie de ajutor, celălalt să fie trup și suflet lângă.

Iar el nu a făcut asta. Dacă acum nu a făcut-o, ce va face peste 10 ani?”, declara  Berna de la Puterea dragostei, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip!

Citeste si: Bogdan Mocanu se pregătește să devină tată?! Ce a declarat câștigătorul de la "Puterea Dragostei"?

Berna și Philip s-au despărțit definitiv în urmă cu doar câteva zile

O nouă despărțire a intervenit între cei doi de curând și se pare că  nu mai există cale de întoarcere. Berna a postat un mesaj dur pe contul ei de Instagram, prin care îi roagă pe internauți să nu o mai asocieze cu fostul ei iubit.

Berna de la Puterea Dragostei, reacție dură după despărțirea definitivă de Philip!

Vă rog din suflet să nu mă mai asociați cu Philip pentru că eu cu el nu mai suntem împreună și nu o să fim niciodată. Vă mulțumesc „, a scris Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pe Instagram.

Citeste si: Berna și Philip de la "Puterea Dragostei" au dezvăluit totul! "Vrem să facem și nunta și bebelușul."

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies