Berna de la Puterea dragostei s-a operat: „Mulțumesc lui Dumnezeu”

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei s-a operat

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a ieșit din operație și este mai fericită ca niciodată. Cum arată fosta logodnică a lui Philip.

La doar câteva zile după ce a anunțat că vrea să facă o mare schimbare în viața sa, Berna de la Puterea dragostei a ajuns pe masa de operație.

Fosta logodnică a lui Philip a apelat la implantul cu silicon pentru un bust impresionant, după ce ani întregi s-a chinuit cu lenjerie intimă cu push-up pentru a avea un bust mai mare.

Pentru a-i arăta lui Philip ce a pierdut atunci când a înșelat-o în club, Berna a mers să își mărească sânii și a făcut primele declarații pe contul său de Instagram, la scurt

timp după ce s-a trezit din anestezie.

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei s-a operat[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei iubește din nou? Cine este bărbatul special din viața sa

„Am ieșit din operație și încă sunt puțin amețită, dar mă simt bine! Doamne ajută! Mă bucur că sunt ok.

Abia aștept să revin cu mai multe vești și să vedeți rezultatul. Dragii mei, să știți că implantul meu mamar este cel mai bun și l-am făcut la cel mai bun doctor. Mă simt chiar bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Vă mulțumesc pentru mesaje și îi mulțumesc și doctorului meu că am trecut cu bine peste asta. Vă mulțumesc și vouă pentru susținere!", a declarat Berna, la InstaStory.

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei s-a operat[Sursa foto: Instagram]

Berna și Philip s-au despărțit

Berna și Philip de la Puterea dragostei s-au mutat împreună, la scurt timp după ce au ajuns în România. Cei doi au mers împreună și la părinții Bernei și totul părea că va fi extrem de frumos între ei.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, mesaj pentru Andreea Pirui: „Mi-e rușine că îi spun asta...”

De asemenea, tinerii își făceau planuri de nuntă, însă au decis să își spună adio, din cauza geloziei. În urmă cu câteva săptămâni, Philip a fost surprins în club alături cu o altă fată, iar Berna a spus că nu poate trece peste aceste imagini pe care le-a văzut. Rămâne de văzut dacă cei doi vor trece peste problemele personale și se vor împăca.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Marinescu și Andreea, noul cuplu de la Puterea Dragostei?! "Dacă ne apropiem noi doi, iau foc ambele case!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies