Berna și Philip de la Puterea dragostei se despart? Confruntare aprigă în culise între cei doi: „Când vorbesc eu, tu mă asculți..”

Berna și Philip de la Puterea dragostei se despart? Confruntare aprigă în culise între cei doi: „Când vorbesc eu, tu mă asculți..”
berna

Berna și Philip se despart? Cei doi concurenți de la Puterea dragostei au avut parte de o ceartă aprinsă în culise. Totul a pornit din cauza Daianei.

Încă un cuplu este pe cale să se despartă la Puterea dragostei? Berna și Philip s-au certat în ediția de joi a emisiunii și și-au aruncat cuvinte urâte în culise. Se pare că tensiunile ar fi pornit de la o minciună pe care a spus-o Daiana în casă despre o femeie.

Berna și Philip, în pragul despărțirii?

Cu toate că Berna nu a crezut cele spuse de Daiana, blondina a fost extrem de deranjată de faptul că Philip a început să râdă.

Astfel, între cei doi a izbucnit o ceartă. Mai poate fi vorba de nuntă sau totul se va duce de râpă din cauza Daianei?

Philp: Ți-am zis că îți explic afară de ce...așa? Am zis că o să îți zic afară și o să înțelegi. 

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce a aflat de noua iubită a lui Livian

Berna: Doamne, știu că nu e adevărat și că Daiana a glumit, știu și am înțeles că nu e adevărat, că nu există femeia. doar că tu când auzi de alte femei tu te rânjești. Eu dacă aud de alți bărbați și mă rânjesc, tu te enervezi pe mine și trântești ușa. Asta e diferența. Cum ar veni, eu îți dau voie să faci asta, dar tu mie nu îmi dai voie.

Comparația dintre noi doi.

Berna și Philip de la Puterea dragostei se despart? Confruntare aprigă în culise între cei doi: „Când vorbesc eu, tu mă asculți..”
berna

Citeste si: Puterea Dragostei 18 iunie: Andreea Mantea aruncă bomba despre relația secretă a lui Livian. Ce a ieșit la iveală

Citeste si: A explodat BOMBA la Puterea dragostei. Gabriel a înșelat-o pe Daiana cu o fostă concurentă din casă. Detalii explozive

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, amenințat dur cu bătaia! ”Ai grijă pe unde mergi!” Totul s-a petrecut după ce a părăsit casa Puterea Dragostei

Philip: Pe mine mă interesează ce vorbești, nu...

Berna: A mai fost și o altă situație, Philp. Nu mai vreau să îmi aduc aminte, serios. Știi foarte bine. Eu dacă aș râde, e mare problemă, te enervezi foarte tare, nu mai vorbim și așa mai departe. 

Philip: Explică-mi și mie. Eu ți-am explicat ceva. Când vorbesc eu ceva cu tine, mă asculți. Ce treabă are trecutul meu cu...?

Berna: Nu e vorba de trecut, inima mea. 

Citeste si: Scandal-monstru! Andreea Pirui, atac fara precedent la adresa Biancai: "Mi-e scarba de tine!"

Philip: Păi tu acum te-ai supărat pe mine din cauza minciunii Daianei, sau cum?

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!- stirilekanald.ro

Berna: Nu e vorba de femeia aia. E vorba în general.

Berna și Philip de la Puterea dragostei se despart? Confruntare aprigă în culise între cei doi: „Când vorbesc eu, tu mă asculți..”
berna

Philip: Ce în general? Când s-a mai întâmplat asta? Când? 

Berna: Nu e vorba de Daiana aici, e vorba de tine. 

Philip: Și tu acum realizezi că tu te-ai supărat că am râs eu la ce a zis Daiana? Am înțeles, la capitolul femei. Am râs pentru că știam că nu e adevărat.

Ce tot insiști atâta că nu te înțeleg. 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies