Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei

Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei
Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei

Berna și Philip s-au logodit, după trei luni de relație. Cei doi vor să întemeieze o familie cât mai repede, iar concurentul a făcut pasul cel mare.

Veste de senzație la Puterea dragostei. După numai câteva luni de relație, Berna și Philip de la Puterea dragostei sunt pregătiți pentru un nou pas al cuplului lor.

Concurentul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa blondină, iar zilele trecute și-a luat inima în dinți și i-a pus marea întrebare iubitei sale. Berna se vede îmbătrânind alături de Philip, așa că a acceptat inelul de logodnă de la el, iar întregul moment a fost filmat în casa Puterea dragostei.

Citeste si: Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Nimeni nu știa ce a făcut blondina de la Puterea Dragostei în străinătate! „Prosteai bărbați în Italia!”

De altfel, Philip a anunțat de Paște că anul viitor își dorește să facă nunta cu iubita sa, iar acum se pare că s-a ținut de cuvânt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei
Berna și Philip s-au logodit! Veste de senzație la Puterea dragostei

Bernadett de la Puterea dragostei, imagini uluitoare din perioada în care era brunetă

Iată cum arăta iubita lui Phillip înainte de a deveni cunoscută la Puterea dragostei. Era brunetă și nu apelase la intervenții estetice, nu o recunoști.

Citeste si: Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

Bernadett este considerată una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea dragostei. Iubita lui Phillip a devenit cunoscută datorită apropierii de Iancu Sterp și de Jador, însă acum este în culmea fericirii de când l-a cunoscut pe Phillip alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Citeste si: Cum a reacționat Simina de la Puterea dragostei, după ce Jador a fost bătut într-un club din Mamaia: „Este ziua...”

Înainte de a deveni cunoscută în întreaga țară, frumoasa concurentă era o mică vedetă în orașul natal, fiind fotomodel pentru mai multe firme de haine. Și, pentru că trebuia să fie tot timpul perfect aranjată pentru ședințele foto, Berna s-a jucat de-a lungul anilor cu mai multe schimbări de look. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies