Betty Salam, prima reacție după acuzațiile grave de violență care i s-au adus tatălui ei: „Nu mai...”

Betty Salam, reacționează după acuzațiile de violență aduse tatălui ei
Betty Salam, reacționează după acuzațiile de violență aduse tatălui ei

Betty Salam sare în apărarea sa după ce bunica și unchiul ei l-au acuzat pe tatăl ei că ar fi fost agresiv cu fosta soție.

Lumea showbizului este zguduită de un nou scandal! Soacra și cumnatul lui Florin Salam îi aduc acuzații grave artistului, la 11 ani de la moartea soției sale, Fănica.

Familia fostei soții spune că Regele Manelelor ar fi fost agresiv cu fosta sa soție și nu s-ar fi interesat foarte mult de soarta ei atunci când s-a aflat că este bolnavă.

Betty Salam, reacționează după acuzațiile de violență aduse tatălui ei
Betty Salam, reacționează după acuzațiile de violență aduse tatălui ei

Citeste si: De ce a răbufnit de fapt acum familia Fănicăi, soția moartă a lui Florin Salam! Ce au de împărțit cu manelistul

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„El era orgolios, ceva de spuneai de soră-sa sau de mă-sa sau de ta-su o bătea, o spărgea cu bătaia! Mama îi spune în dimineața aia: Florine, uite care e treaba, trebuia să merg la medic cu ea de două săptămâni și nu merge. Știți ce a spus Regele Florin Salam de prințesa lui, Fănica? Auziți, aveți grijă voi, banii sunt în seif, duceți-va și faceți.-o bine. Exact așa a spus.

A spus aşa: am banii în seif, luați toți banii, faceți-o bine! Că dacă nu o faceți bine, eu voi plânge o zi, două, trei, dar voi o să plângeți toată viața! O să aveți rană în piept.

Citeste si: Incredibil! Ce se întâmplă la mormântul Fănicăi după scandalurile uriașe dintre familia ei și Florin Salam! Ce decizii a luat manelistul

Sora sa m-a amenințat, are un bărbat foarte puternic, îl știe toată lumea pe Fabian, bărbatul lui Nuţi. Am chemat Poliția când am auzit că mă amenință. A, tu mă ameninți. A spus să am grijă de mine să nu rămân în cărucior”, au declarat mama și fratele Fănicăi, pentru Antena Stars.

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

Betty Salam sare în apărarea tatălui ei după acuzațiile grave de violență care i s-au adus: „Spun din suflet că...”

În urma acestor acuzații grave, fiica manelistului, Betty Salam, sare în apărarea tatălui și spune că tatăl ei nu a fost niciodată agresiv.

Citeste si: Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

„Nu este nimic adevărat din ce se spune. Tatăl meu este un om foarte ocupat. Muncește de la vârsta de 15 ani. El nu are timp să stea nici la un film. Spun din suflet și sincer, că nu are timp de absolut nimic și uite că așa și-a făcut totuși timp de noi. Ne-a crescut, ne-a dat o educație frumoasă și am învățat tot ce-i mai bun de la el.

Nu mai judecați dacă nu cunoașteți adevărul”, a spus cântăreața, potrvit Cancan.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Roxana Dobre, acuzată că s-a căsătorit cu Florin Salam pentru bani! Cum răspunde soția manelistului acestor acuzații: „Dacă eram vreo șchioapă și vreo urâtă, puteau să spună asta.”

SUPER HOT! Cât de SEXY este iubita lui Cristiano Ronaldo în costum de baie. Georgina Rodriguez arată TOT, fără reţineri!

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Jador și Oana Ciocan vor deveni părinți? Ce a publicat tânăra

Momente de coșmar pentru un turist american pe Aeroportul Otopeni: „Cel mai prost aeroport din Europa”. Chinurile prin care au trecut străinul și alți zeci de pasageri

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies