Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație! Mesajul emoționant postat de artistă: „Sunt mândră de noi”

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!
Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!

Declarațiile lor de dragoste au făcut înconjurul internetului! Betty și Cătălin Vișănescu au împlinit de curând șapte ani de relație

Fiica lui Florin Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu, se bucură în aceste momente de ceea ce le-a oferit destinul, mai exact de o poveste de dragoste cum doar în basme există. Betty și partenerul ei de viață au împlinit șapte ani de relație, ani în care au întâmpinat bune și rele, dar au reușit să depășescă totul împreună și să dovedească întregii lumi că dragostea este cea care va învinge întotdeauna.

Această zi specială nu a putut trece neobservată, astfel că amândoi au postat pe conturile lor de socializare mesaje de-a dreptul emoționante, care i-au încântat enorm pe fani și pe cei apropiați lor.

Citeste si: Ștefan Bănică Jr., criticat aspru de Florin Salam! De la ce au pornit neînțelegerile între cei doi: „Nu aveai voie să vorbești tu de mine!”

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!
Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație![Sursa foto: Instagram]

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!

Cel care a ținut să onoreze această zi magică a fost nimeni altul decât Cătălin Vișănescu, el postând pe contul de Instagram un mesaj de-a dreptul emoționant pentru cea care i-a fost alături în ultimii șapte ani. 

„La mulți ani nouă, iubirea mea! Șapte ani împreună și vor mai urma (prima noastră poză)”, a fost declrarația de dragoste pentru soția lui.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!
Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație![Sursa foto: Instagram]

Ulterior, Betty a repostat mesajul soțului ei pe contul său de Instagram, acolo unde i-a și răspuns în mod public. Fiica lui Florin Salam recunoaște că nu a simțit toți acești ani petrecuți alături de partenerul ei de viață, semn că lucrurile între ei merg excelent și că nu au existat niciodată neînțelegeri sau certuri care să le afecteze armonia de cuplu.

„Împlinim șapte ani de relație eu cu Cătălin și mă gândeam așa cum au trecut anii ăștia atât de repede. Te iubesc! Tu îți dai seama că noi ne-am văzut în toate momentele vieții și am fost totdeauana unul lângă celălalt.

Pentru mine este un șoc că am împlinit șapte ani de relație, că nu știu când au trecut atât de repede.

Să știi că sunt mândră de noi, că am rezistat, avem ceva frumos împreună, doar lucruri frumoase”, a transmis Betty Vișănescu pe pagina personală de Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Betty, fiica lui Florin Salam, concurentă în noul sezon Bravo ai stil? Ce a declarat Raluca Bădulescu?

Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație!
Betty și Cătălin Vișănescu aniversează șapte ani de relație![Sursa foto: Instagram]

Betty Vișănescu, despre partenerul ei: „După un an de relație m-am îndrăgostit”

După cum se afișează în public, mulți ar crede că între Betty și Cătălin Vișănescu a fost fără doar și poate dragoste la prima vedere, însă lucrurile nu au stat deloc așa.

Fiica lui Florin Salam a recunoscut că este genul de persoană care se atașează foarte greu și, implicit, se îndrăgostește abia după o bună perioadă de timp, exact așa cum a fost și cu partenerul ei, Cătălin.

„Mă îndrăgostesc extraordinar de greu.   După ce m-am combinat cu al meu Cătălin, abia după un an de relație m-am îndrăgostit într-adevăr de el. Așa sunt eu", a spus Betty Vișănescu, pe contul ei de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Florin Salam, la cuțite cu Jador! ”Îți vine să-l iei de urechi”! Regele nu mai suportă supremația din trending a fostului concurent de la Puterea Dragostei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies