Betty Stoian a confirmat sarcina! Prima imagine cu burtica de gravida

Betty Stoian a confirmat sarcina! Prima imagine cu burtica de gravida
Betty Stoian a confirmat sarcina! Prima imagine cu burtica de gravida

 

 

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, a decis sa nu isi mai tina ascunsa sarcina si a confirmat zvonurile. Mai mult decat atat, artista a publicat si prima imagine cu burtica de gravida. 

 

In fotografia cu pricina, Catalin, logodnicul sau, o saruta pe burtica, semn ca este la fel de fericit ca si ea de binecuvantarea primita de la Dumnezeu. 

 

"Dragii nostri, dupa cum bine stiti, 2018 vine cu multe schimbari si provocari pentru noi. Este anul in care eu si Catalin punem primele caramizi ale familiei noastre, iar Dumnezeu a hotarat sa ne binecuvanteze cu un minunat dar la inceput de drum. Familia noastra se va mari cu inca un membru, un bebe, care pentru noi a venit ca o minune. Au fost multe speculatii legate de o eventuala sarcina de-a lungul timpului, dar de data aceasta zvonurile sunt adevarate.

Am pastrat secretul o perioada de timp pentru a ne asigura ca, atat eu cat si copilul, suntem bine si sanatosi, iar acum, la inceputul celui de-al doilea trimestru de sarcina am vrut ca si voi sa luati parte la bucuria noastra.

 

 

Va multumim ca ne sunteti alaturi la fiecare pas, in momentele frumoase si mai ales, va multumim pentru iubirea pe care ne-o purtati! Bine ai venit in viata noastra minune! Te iubim deja mai mult decat o putem spune in cuvinte!", este mesajul facut public de Betty Stoian. 

 

Vezi imaginea in GALERIA FOTO.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Veste buna pentru gravide! Statul vrea sa acorde vouchere de 2.000 lei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies