Beyonce este cea mai influenta persoana din lume in 2014! Vezi cine se mai afla in clasamentul revistei TIME


Revista TIME a publicat clasamentul celor mai influente persoane din 2014, iar Beyonce ocupa prima pozitie.

 

Nu ne mira ca artista a primit titlul de "Cea mai influenta persoana din lume in 2014", avand in vedere implicarea sa in problemele femeilor din intreaga lume.
Profilul lui Beyonce din revista TIME a fost scris chiar de Sheryl Sandberg, COO Facebook si autorul cartii "Lean In". Sandberg detaliaza modul in care Beyonce le incurajeaza pe femei sa fue independente, in timp ce muncesc.
Ale nume notabile din lista celor mai influente persoane din lume sunt Phoebe Philo, Pharrel Williams, Benedict Cumberbatch, Amy Adams, Miley Cyrus, Steve McQueen sau Donna Tartt.
Iata ce spune Sheryl Sandberg despre Beyonce.
"Beyonce nu doar se aseaza la o masa. Construieste una mai buna. Astazi sta in capatul mesei de la Parkwood Entertainment.
In decembrie ne-a luat pe toti prin surprindere cand a lansat un nou album, cu tot cu videoclipuri, si a anuntat asta pe Facebook si Instagram. Beyonce a zdruncinat regulile din industria muzicii si vanzarile.
O piesa include cuvinte ale scriitoarei Chimamanda Ngozi Adichie: "Le spunem fetelor: puteti avea ambitie, dar nu prea multa.". Beyonce a insistat ca fetele pot conduce lumea si a declarat: "nu fac pe sefa, sunt sefa".
Si-a facut vocea auzita atat pe scena cat si in afara ei, incurajandu-le pe femei sa fie independente si sa conduca.
In ultimul an, Beyonce a cantat cu casa inchisa in turneul Mrs. Carter Show World Tour, in timp ce era o mama full-time. Secretul ei: munca multa, sinceritate si autenticitate. Iar raspunsul ei la intrebarea "ce ai face daca nu ti-ar fi frica?" pare sa fie "Priveste-ma.
Sunt pe cale sa o fac". Apoi adauga: "Si tu poti face asta"".

Nu ne mira ca artista a primit titlul de" Cea mai influenta persoana din lume in 2014", avand in vedere implicarea sa in problemele femeilor din intreaga lume.

Profilul lui Beyonce din revista TIME a fost scris chiar de Sheryl Sandberg, COO Facebook si autorul cartii "Lean In". Sandberg detaliaza modul in care Beyonce le incurajeaza pe femei sa fue independente, in timp ce muncesc. 

Ale nume notabile din lista celor mai influente persoane din lume sunt P hoebe Philo, Pharrel Williams, Benedict Cumberbatch, Amy Adams, Miley Cyrus, Steve McQueen sau Donna Tartt.

Iata ce spune Sheryl Sandberg despre Beyonce.

" Beyonce nu doar se aseaza la o masa. Construieste una mai buna. Astazi sta in capatul mesei de la Parkwood Entertainment. In decembrie ne-a luat pe toti prin surprindere cand a lansat un nou album, cu tot cu videoclipuri, si a anuntat asta pe Facebook si Instagram. Beyonce a zdruncinat regulile din industria muzicii si vanzarile.

O piesa include cuvinte ale scriitoarei Chimamanda Ngozi Adichie: "Le spunem fetelor: puteti avea ambitie, dar nu prea multa.". Beyonce a insistat ca fetele pot conduce lumea si a declarat: "nu fac pe sefa, sunt sefa". Si-a facut vocea auzita atat pe scena cat si in afara ei, incurajandu-le pe femei sa fie independente si sa conduca.

In ultimul an, Beyonce a cantat cu casa inchisa in turneul Mrs. Carter Show World Tour, in timp ce era o mama full-time. Secretul ei: munca multa, sinceritate si autenticitate. Iar raspunsul ei la intrebarea "ce ai face daca nu ti-ar fi frica?" pare sa fie "Priveste-ma. Sunt pe cale sa o fac". Apoi adauga: "Si tu poti face asta"
".


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: 2 machiaje de Halloween la modă, potrivite pentru fete de toate vârstele

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

Clasificarea stilurilor vestimentare. Piesele de îmbrăcăminte necesare fiecărui stil

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERA: Dieta Scarsdale. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri