Bianca a comis-o, dar a dres-o in fata juratilor! Ce scuza gaseste concurenta pentru tinuta afisata in editia de astazi “Bravo, ai stil!”?

Bianca a comis-o, dar a dres-o in fata juratilor! Ce scuza gaseste concurenta pentru tinuta afisata in editia de astazi “Bravo, ai stil!”?
Bianca a comis-o, dar a dres-o in fata juratilor! Ce scuza gaseste concurenta pentru tinuta afisata in editia de astazi “Bravo, ai stil!”?

Se incing spiritele la “Bravo, ai stil!” pe masura ce Gala finala, care isi va desemna castigatoarea se apropie cu pasi repezi.

Duminica aceasta, de la ora 21:30, Romania isi va anunta castigatoarea celui de-al treilea sezon al show-ului, cea care va fi incoronata ca Cea mai stilata femeie din Romania.
In editia de astazi, difuzata incepand cu ora 16:30, la Kanal D, emotiile pentru concurente isi spun cuvantul. Nu este loc de nicio greseala, fiecare dintre cele patru finaliste trebuie sa fie atente la cele mai mici detalii intrucat juratii sunt din ce in ce mai exigenti.

Pe parcursul acestei saptamani, concurentele vor prezenta cate doua vestimentatii in fiecare editie a emisiunii. Bianca, una dintre concurente arunca bomba in aceasta editie si ii uimeste pe jurati cu o marturisire care debordeaza de sinceritate. Fata le explica si motivul celei de-a doua tinute.
“Imi asum ca am venit asa! Mi-am uitat tinuta acasa!”, se scuza Bianca, motivand ca cea in care s-a afisat in fata juratilor era outfitul de rezerva.

Ce au de spus juratii la vederea Biancai veti putea afla urmarind o noua editie a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata astazi, la ora 16:30, la Kanal D! Marea finala a celui de-al treilea sezon al emisiunii “Bravo, ai stil!” va fi difuzata duminica, 17 decembrie, de la ora 21:30! Voturile telespectatorilor si desemnarea castigatoarei “Bravo, ai stil!” vor putea fi urmarite in direct, in Gala de duminica seara.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Bravo, ai stil!”, pe ultima suta de metri inaintea marei finale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies