Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!
Bianca, ameninţată din toate părţile! Ella spune adevărul despre relaţia cu Livian, iar o fostă concurentă din primul sezon s-ar întoarce în casă pentru el! EXCLUSIV!

Ella, adevărul despre relaţia cu Livian! Bianca este ameninţată din toate direcţiile!

Frumoasa Ella a fost eliminată din casa Puterea Dragostei în urmă cu trei săptămâni, după ce şi-a rugat colegii să o voteze. Dezamăgită că nu a reuşit să-l cucerească pe Jador şi, în primul rând, să îl convingă pe artist că nu voia să fie cu el din interes, bruneta a plâns în hohote aproape o oră, apoi a reuşit să se liniştească şi a părăsit emisiunea.

Ei bine, chiar dacă nu mai este concurenta celui mai tare show matrimonial al momentului, difuzat la Kanal D, protagonista noastră are mai bine de 120.000 de urmăritori pe instagram pe care-i ţine la curent cu privire la cele mai interesante evenimente din viaţa ei.

Citeste si: Dumnezeule, cum au fost surprinşi Bogdan Mocanu şi Andy! N-avem cuvinte... Acestea sunt, CLAR, cele mai tari imagini ale verii! FOTO EXCLUSIV!

De curând, Ella a reuşit să-şi şocheze susţinătorii după ce le-a mărturisit, în câteva mesaje, că are încă sentimente foarte puternice pentru Jador şi că nu i-ar face niciodată vreun rău solistului.

" Nu-mi doresc să fie urât niciun om şi cu atât mai puţin Jador. Vă rog, reveniţi-vă, Jador este la inima mea. Ştiu că nu a procedat deloc ok şi poate nu merită, dar el este acolo, în inima mea, şi poate va rămâne mult timp.

Repet, nu-mi doresc să-l urâţi sau să-l denigraţi, pentru că ţin la el. Ţin la el mult şi nu ştiu cum să procedez", a scris frumoasa brunetă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ella, adevărul despre relaţia cu Livian! "Eu visam numai Jador"

Frumoasa Ella a mai făcut şi alte dezvăluiri de senzaţie, aceasta recunoscând că, în momentul în care a intrat în casă, i-a atras atenţia şi Livian.

" Eu am mai vorbit cu Livian. Înainte să ies din casă l-am rugat să mă voteze, să fiu eliminată, şi am mai discutat. Trebuie să spun că mi-a atras atenţia, are un caracter frumos, dar eu îl vedeam numai pe Jador. Ştiţi bine cât de mult mi-am dorit să fiu cu el. Eu visam numai Jador", a spus bruneta.

Superba clujeancă nu este însă singura fostă concurentă care a vorbit în termeni laudativi despre Livian. Recent, Simona ne-a mărturisit că s-ar întoarce în casă pentru el.

Citeste si: Bogdan Mocanu, adevărata părere despre Ligia, Bia, Mariana şi Andreea! Nu le-a menajat absolut deloc! "Pusă pe scandal"

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Îl apreciez pe Livian pentru că este un băiat foarte bine educat. Am văzut că este apropiat de Bianca, dar nu ştiu sigur dacă sunt împreună. Eu aş lupta cu Bianca pentru el, fără ezitare. Nu am fost niciodată prietene, aşa că nu am nicio obligaţie faţă de ea. Nu ne-am înţeles deloc, după cum au văzut şi cei de acasă", a spus Simona.

Mai mult decât atât, şi frumoasa Roxana a declarat că s-ar întoarce în casă pentru Livian, dar şi că ea crede că tânărul şi bruneta sunt împreună doar pentru voturi.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Poze INCREDIBILE cu Bianca de la Puterea Dragostei! Garantat, nu o recunoşti! Aşa arăta acum câţiva ani! Îţi vine să crezi că e ea? FOTO EXCLUSIV!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies