Bianca Comănici a fugit departe de Capitală, pentru a-l uita pe Livian! „Pot să zic că m-am întors acasă!”

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici a plecat la mare, pentru a-l da uitării pe Livian.

După despărțirea de Livian Bianca Comănici trece prin clipe extrem de dificile încercând să treacă peste ruptura produsă între cei doi foști iubiți, așa că a decis să fugă departe de București, într-un loc pe care îl consideră „acasă”.

După ce au fost desemnați marii câștigători ai sezonului al doilea al emisiunii Puterea Dragostei, Bianca și Livian au încercat din răsputeri să găsească un numitor comun pentru a se împăca și pentru a reveni la sentimente mai bune. Din nefericire pentru cei doi tineri, dar și pentru toți fanii care își doreau să îi vadă în fața altarului, Bianca și Livian au decis să nu mai dea detalii despre relația lor, semn că sentimentele se răceau din ce în ce mai mult pe zi ce trece.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei suferă după Livian: „Noaptea e cel mai greu...”

Bianca Comănici
Bianca de la Puterea Dragostei a plecat la mare, imediat după ce Livian a anunțat că va participa la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Câteva săptămâni mai târziu, cu ochii în lacrimi, Bianca a decis să anunțe că ea și Livian s-au despărțit, iar decizia este definitivă. Mai mult decât atât, „lupul”, așa cum i se spune în mediul online, se află în Turcia și pare pregătit să își deschidă sufletul către o altă femeie, mai ales că urmează să intre în casa Puterea Dragostei.

La polul opus, însă, Bianca Comănici a decis să fugă de agitația orașului București și să se retragă într-un loc extrem de drag inimii sale, pe care îl poate numi cu ușurință „acasă”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Comănici.
Bianca de la Puterea Dragostei se află în locul pe care îl numește „acasă”.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

Citeste si: Nimeni nu stia asta despre Aya, cea mai noua concurenta de la Puterea dragostei! Cu ce ocupa in viata de zi cu zi

Unde s-a dus Bianca Comănici, pentru a fi departe de agitația Bucureștiului?

Câștigătoarea sezonului doi Puterea Dragostei le-a dezvăluit prietenilor săi virtuali că se află la mare, în Constanța, acest loc fiind unul extrem de special pentru ea, mai ales că a și locuit acolo o perioadă.

Bianca de la Puterea Dragostei
Bianca Comănici a decis să plece în Constanța, pentru a se relaxa.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comănici]

"Nu știu dacă vă amintiți, dar înainte să vin la emisiune locuiam în Constanța.

Consideram Constanța ca și cum este casa mea și acum pot să zic că m-am întors acasă. Nu mai consider de mult aici ca fiind acasă, dar a fost cândva casa mea și am fost fericită.(...) Nu am mai văzut marea noastră de atâta timp. Stăteam și mă gândeam că nu am mai fost în Constanța din decembrie 2018, dacă puteți să vă dați seama," a mărturisit Bianca Comănici, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, clipe grele: „Am ajuns la capătul puterilor”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Mantea și iubitul său, imagine romantică la miezul nopții

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies