Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată! Bruneta și-a făcut apariția într-o ipostază total neașteptată

Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată!
Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată!

Prezentatoarea WOWbiz s-a îmbrăcat în rochie de mireasă, iar imaginile i-au uimit pe fani! Ce se întâmplă cu bruneta

Bianca Comănici este un dintre cele mai urmărite și apreciate foste concurente de la emisiune matrimonială „Puterea dragostei”. Bruneta a cucerit inimile celor de acasă încă de la prima apariție în show-ul fenomen de la Kanal D, astfel că a reușit să pună mâna nu pe unul, ci pe două premii, ea fiind desemnată marea câștigătoare două sezoane la rând. Chiar și așa, tânăra nu și-a împlinit marele vis, și acela de a-și cunoaște jumătatea și de a trăi o poveste de iubire puternică, la fel ca în basme, însă timpul nu este pierdut, după cum a recunoscut chiar ea.

Bianca Comănici a traversat perioade destul de grele în viața amoroasă, a avut mai multe relații care nu au dus nicăieri, însă nu s-a lăsat bătută și crede cu tărie în continuare că își va întemeia familia mult visată alături de bărbatul perfect pentru ea.

Citeste si: Bianca Comănici, gest neașteptat de Crăciun! Bruneta și-a luat prin surprindere fanii: „Nu fi trist! Suntem în aceeași barcă!”

Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată!
Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată![Sursa foto: wowbiz]

Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată!

Fosta concurentă de la Puterea dragostei are o mulțime de fani foarte atenți la tot ce face, iar ultima sa apariție i-a uimit în adevăratul sens al cuvântului pe toți. Bianca Comănici nu a stat prea mult pe gânduri și a îmbrăcat o rochie de mireasă aparte. Bruneta a defilat, alături de o persoană foarte importantă din viața ei, cu un buchet de flori în mână, iar restul poveștii este de-a dreptul uimitoare. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Bianca Comănici veți vedea joi, 30 decembrie, de la ora 18:00, pe canalul de  Youtube WOWnews, atunci când va avea premiera noul episod al emisiunii online „Nu te supăra, frate”.  

Citeste si: Bianca Comănici a dat vestea cea mare! Tânăra face schimbări majore în viața ei: „Ne mărim familia!”

Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată!
Bianca Comănici a îmbrăcat rochia de mireasă pentru prima dată![Sursa foto: wowbiz]

Bianca Comănici: „Am nevoie de un bărbat stabil”

Invitată în emisiunea moderată de Ana Maria Ticea, Bianca Comănici și-a deschis sufletul și a vorbit cu sinceritate despre viața ei sentimentală. Din punct de vedere profesional lucrurile nu i-au mers niciodată mai bine, însă nu poate spune la fel și despre viața privată. Bianca Comănici recunoaște, în fața tuturor, că nu găsește un echilibru între carieră și iubire, iar acest factor nu face decât să îi dea foarte mari bătăi de cap.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„La fel de singură ca ultima dată.

Din păcate, lucrurile în viața mea...parcă sunt două drumuri separate: carieră și dragoste și tind să merg numai spre carieră, parcă nu pot fi unite și cariera și dragostea.  Nu știu de ce.

(...) Vreau să mă concentrez mai mult pe carieră și mai puțin pe dragoste. Eu îmi doresc bărbatul ăla frumos și tânăr și înalt și perfect pentru mine. Nu că nu există, dar nu e ceea ce-mi trebuie.

Pentru viitor am nevoie de un bărbat stabil, nu mă interesează aspectul fizic, vreau să mă înțeleg foarte bine cu el. Dacă stai să te gândești, când vine vorba despre o relație și mai ales cu locuitul împreună, trebuie să te înțelegi. Pe lângă dragoste, înțelegerea e cea mai importantă” , a declarat Bianca Comănici în urmă cu ceva timp, în emisiunea WOWzodiac. 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bianca Comănici alege dragostea sau cariera? Cum a răspuns bruneta la întrebare: „D-aia și risc...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies