Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială.."

Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială..
Bianca Comănici are o nouă relație? Chiar ea a oferit imaginile cu bărbatul misterios: „Am avut o seară absolut genială.."

Livian este dat uitării de către Bianca Comănici! Brunetă a fost surpinsa în preajma unui alt bărbat!

După participarea la emisiunea Puterea Dragostei, Bianca Comănici a ajuns să fie recunoscută la orice pas, datorită consacrării în lumea mondenă. Presa a ținut pasul cu ea pentru a vedea ce se întâmplă în cuplul pe care l-a format împreună cu Livian până în momentul despărțirii.

Acuzațiile au fost de partea amândurora, fiecare strigându-și “nevinovăția” în ceea ce privește fosta relație de cuplu. Ba mai mult, și-au reproșat și faptul că au căutat faima și nu dragoste în relația lor.

Bianca Comănici a considerat că nu mai poate fi vorba de vreo împăcare cu cel ce i-a fost iubit o bună perioadă de timp și cu care a și câștigat împreună un sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Bianca Comănici este implicată într-o nouă relație de dragoste? Bruneta fost surprinsă cu un tânăr misterios!

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea lui Jador de la Survivor 2021: "L-a împins..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici și Iancu Serp, declaraţii de dragoste în direct! "Cuplul perfect"

În mediul virtual Bianca a postat un clip cu un bărbat misterios.. cei doi dansau lasciv, iar fanii brunetei au lansat o serie de întrebări legate de bărbatul ce apare în postare. Pentru a liniști apele învolburate de comentarii ale urmăritorilor ei, Bianca a precizat: „Am avut o seară absolut genială, m-am simțit super, super bine și oricum am filmat totul, aproape totul și urmează să pun mâine seară pe YouTube ca să vedeți

și voi despre ce este vorba și cât de pricepută sunt la dans.”, a comentat bruneta.

Dansul i-a dat o stare de bine și a fost foarte încântată de această experiență. Bianca că refuzat să dea orice alt detaliu despre tânărul alături de care a fost surprinsă dansând. Cariera a fost cea care a ținut-o ocupată pe tânăra domnișoară, iar în ultima perioadă Bianca dat tot mai mult de înțeles că este pregătită pentru o nouă relație pe care ar îmbrățișa-o cu brațele deschise.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bianca (@comanicibianca)



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristian Comănici și Alexandru, discuții fără precedent la Puterea Dragostei!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies