Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil!"? Primele declarații ale frumoasei brunete!

Bianca Comanici
Bianca Comănici face declarații în exclusivitate

Câștigătoarea ambelor sezoane ale emisiunii televizate Puterea Dragostei este în căutarea unei noi oportunități! Iată ce a declarat vedeta în legătură cu viitorul său în lumea showbiz-ului

Bianca Comănici este câștigătoarea ambelor sezoane ale show-ului fenomen, Puterea Dragostei, și, deopotriva, cea mai îndrăgită concurentă. În urma despărțirii recente de partenerul său, Livian, împreună cu care a câștigat cel de-al doilea sezon, frumoasa brunetă a luat decizii importante cu privire la cariera care o așteaptă.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei a intrat în depresie: „Am stat patru zile în casă, nu am ieșit deloc”

Protagonista noastră nu a abordat deloc acest subiect pană în momentul în care jurnalistele de la kfetele.ro au provocat-o pe aceasta la o conversație despre participarea sa la o altă emisiune de succes, marca Kanal D. Bianca ne-a oferit în exclusivitate un răspuns care cu siguranță îi va bucura pe fanii înfocați ai acesteia.

Bianca Comanici
Bianca Comănici face dezvăluiri în exclusivitate despre participarea la o nouă emisiune[Sursa foto: Instagram]

Bianca face dezvăluiri în exclusivitate!

„Mi-aș  dori sa particip la "Bravo, ai stil”, în ciuda faptului ca nu sunt o pasionata de moda împătimita. Recunosc însă, că, de mică, aș fi vrut sa cochetez cu lumea modei, dar am fost descurajată din stânga și dreapta și nu am mers pe linia aceasta, iar acum regret ca nu am făcut pasul” a declarat bruneta. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În ciuda descurajărilor primite de la cei din jurul său, Bianca a primit și câteva încurajări: "Am câteva cunoștințe care mi-au spus ca aș avea potențial pentru "Bravo, ai stil”.”

Citeste si: Bianca Comănici a dezvăluit cum trece peste probleme! Cine îi este alături?! Cuvintele ei sunt emoţionante!

Înfocata tânără nu lasă negativismul celorlalți să stea în calea sa.

„Am încredere în mine că pot ajunge acolo și, firește, să fac față competiției. Doi ani la Puterea Dragostei m-au făcut să prind încredere în mine că pot muta munții din loc. De aceea, pot să vă spun, cu mâna pe inima, că nu îmi este teamă de nicio altă concurentă”.

Ea își cunoaște propriul potențial, iar trecutul său plin cu experiențe dureroase la Puterea Dragostei, atât prin prisma dezamăgirii provocate de fosta sa relație cu Livian, cât și trăite alături de ceilalți concurenți, sunt dovada clară că Bianca este o femeie extrem de puternică.

A venit timpul ca frumoasa tânără să își folosească multele calități și abilități la o emisiune total diferită

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Deși a părăsit-o pentru Florentina, Livian de la Puterea Dragostei o atacă dur pe Bianca Comănici: „Atâtea amintiri pe care tu…”

Bianca si Livian
Bianca și Livian, după ce au câștigat premiul cel mare al emisiunii Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

„Sunt puternică, iar motto-ul meu va fi acela că nu mă voi compara cu alte competitoare, ci voi avea propriul meu stil. Îmi voi vedea de munca mea în cadrul emisiunii și voi arată că pot fi o participantă cu personalitate” este declarația vedetei cu privire la proaspătul anunț.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Livian de la Puterea dragostei, decizie de ultimă oră legată de iubita sa: „O să vă arăt”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies