Bianca Comănici, dezvăluiri în miez de noapte despre Livian de la Puterea Dragostei: „Încă îl iubesc. Vreau...”

Bianca Comanici
Bianca de la Puterea Dragostei încă îl iubește pe Livian!

Cu ocazia lansării piesei fostului său iubit, Bianca Comănici a realizat o declarație neașteptată despre Livian, pe care a mărturisit că încă îl iubește.

Chiar dacă Bianca Comănici a declarat în repetate rânduri că a trecut peste Livian, se pare că frumoasa brunetă, câștigătoare a două sezoane ale emisiunii „Puterea Dragostei”, și-a făcut curaj și a vorbit despre sentimentele pe care încă le are pentru fostul său iubit. Chiar dacă fiul lui Nelson Mondialu are o nouă iubită, care pare că îl face extrem de fericit, Bianca de la Puterea Dragostei a dezvăluit că încă îl iubește și că își dorește ca Livian să fie fericit cu orice preț.

Bianca Puterea Dragostei
Bianca Comanici în platoul WowBiz.ro.[Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comanici]

După ce și-a lansat a doua piesă, Livian a stârnit numeroase controverse prin aparițiile sale, iar Bianca de la Puterea Dragostei este de părere că tânărul suferă în tăcere, încercând să se ascundă de ochii lumii și folosindu-se de relația cu Florentina. Astfel, fosta concurentă a avut o reacție cel puțin neașteptată, prin care le-a împărtășit fanilor adevăratele sentimente pe care încă le are pentru Livian.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca Comănici încă îl iubește pe Livian! Chiar ea a făcut anunțul!

În cursul serii trecute, Bianca Comănici a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care îi roagă pe fani să îl susțină pe Livian în cariera de muzicant și să nu îi mai transmită mesaje negative.

Mai mult, tânăra a explicat că ține foarte mult la fostul său iubit, motiv pentru care își dorește să îl vadă fericit și să îl ajute să atingă succesul, sfătuindu-i pe Bibișori să asculte melodia fostului concurent de la Puterea Dragostei, să își cometeze părerea și să aprecieze munca pe care Livian a depus-o.

Bianca Comanici
Bianca de la Puterea Dragostei încă îl iubește pe Livian![Sursa foto: Facebook Bianca Maria Comanici]

„Privindu-l pe el in ochi, veți vedea ca exista Tristețe in suflet.

Sunt trista. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioada a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt. Vreau să-l ajutam, pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele. Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere, sunteți dreptăți. Iar legat de mine, sunt foarte bine!”, a mărturisit Bianca, pe contul său de Instagram.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies