Bianca Comănici este însărcinată? Ce a declarat frumoasa brunetă cu zâmbetul pe buze

bianca comanici declaratii sarcina
Bianca Comănici și-a luat fanii prin surprindere atunci când a vorbit despre o posibilă sarcină

Bianca Comănici și-a luat fanii prin surprindere atunci când a vorbit despre faptul că ar fi gravidă.

Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai iubite concurente care au participat vreodată la Puterea Dragostei. Dat fiind faptul că este extrem de apreciată, frumoasa vedetă și-a strâns de-a lungul timpului nenumărai fani pe rețelele de socializare. Astfel, fosta câștigătoare a show-ului de la Kanal D, le-a mărturisit celor care o apreciază că are burtă fiindcă aștepată un copil.

Bianca Comănici a declarat că ar fi gravidă?!

Bianca Comănici își ține întotdeauna fanii la curent cu ce se mai întâmplă în viața ei și mereu este în contact cu cei care o iubesc. Astfel, recent, frumoasa brunetă a făcut o mărturisire care i-a șocat pe internauți.

Citeste si: Cine a înlocuit-o pe Viviana Sposub la Vorbește lumea? Lora și Cove au o nouă colegă!

Vedeta de la Kanal D a declarat că are burtică fiindcă este însărcinată, dat fiind faptul că are greutatea perfectă în raport cu înălțimea.

bianca comanici gravida
Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai apreciate concurente care au participat vreodată la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Am burtă la 55 de kilograme pentru că sunt gravidă. Da, și ce să vedeți, stați un pic! Vreți să va zic ce e? E băiat”, a mărturisit Bianca Comănici pe Tik-Tok.

Fanii de pe rețelele de socializare s-au mai calmat totuși, atunci când au văzut că totul este doar un joc pus la cale chiar de Bianca Comănici.

Citeste si: Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat sexul celui de-al doilea copil!

De asemenea, frumoasa Bianca Comănici a spus sincer și deschis că este pregătită să iubească din nou, dat fiind faptul că l-a uitat pe deplin pe fostul iubit cu care a și câștigat competiția Puterea Dragostei, Livian.

bianca comanici gravida declaratii
Bianca Comănici se pregătește să-și întâlnească iubirea în 2021[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

„Bineînțeles că sunt pregătită pentru o nouă relație! Băieți, scrieți-mi! Ce băieți vor să mă cucerească, să îmi scrie!”, a spus Bianca Comănici pe Instagram.

"De el nu vreau să deschid subiectul… acolo eram la emisiune și lumea s-a obișnuit cu mine, da, nu toată lumea reușește să mă facă să mă deschid și am încercat să închid subiectul cât am putut…Nu, prefer să ignor, e mai bine așa", mai spunea Bianca Comănici.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Mădălina de la Puterea Dragostei este însărcinată? “Ohhh…. Daaaaaa!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies