Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp: „L-am pus să își dea bluza jos”

Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp
Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp

Fosta câștigătoare Puterea Dragostei a spus totul de la botezul fetiței Mirunei, acolo unde s-a întâlnit cu Iancu Sterp. Ce au făcut, de fapt, cei doi?

Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au întâlnit la botezul fetiței Mirunei Oprișiu, eveniment la care au fost surprinși în ipostaze total neașteptate. Cea care i-a filmat a fost Berna, iar imaginile ajunse pe internet au alimentat speculațiile conform cărora cei doi ar forma un cuplu în mare secret.

Bianca Comănici și Iancu Sterp au avut o legătură încă din timpul în care se aflau în casa de la Kanal D, însă de-a lungul vremii au vorbit foarte puțin despre acest subiect.

Fosta câștigătoare de la „Puterea Dragostei” a ieșit în față și a lămurit toată situația! Ce se întâmplă, de fapt, între ea și fratele lui Culiță Sterp?

Citeste si: Bobicioiu recunoaște, de față cu Alex Zănoagă, ce se întâmplă între el și Simina Loica! Sunt sau nu cei doi împreună: „Un sentiment foarte mare și din partea ei și din partea mea”

Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp
Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Berna și Bianca Comănici s-au distrat de minune la botezul de la Sebeș

Berna și Bianca au fost colege de cameră la botezul Ozanei Maria, eveniment la care s-au distrat pe cinste. Bruneta a povestit despre activitățile pe care le-au făcut invitații după botez, dar și despre ce s-a întâmplat între ea și Iancu Sterp.

„Am avut cazare asigurată, exclusiv acolo doar pentru noi și seara când ne-am întâlnit eu le-am zis: vedeți că acolo avem terasă, când se termină, toată lumea la terasă. Trebuie să mai stăm și noi așa.

La botez a fost o atmosferă mai liniștită, nu a fost un botez gălăgios, pentru că au fost mai puțini tineri, mai mulți oameni adulți.

Tinerii știți cum suntem, cum era Iancu cu dedicațiile”, a povestit Bianca Comănici, la Bărbați vs. Femei.

Citeste si: Bianca Comănici a făcut accident cu bolidul de lux! Unde a rămas blocată fosta câștigătoare Puterea Dragostei

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp
Bianca Comănici, mărturisiri despre întâlnirea cu Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Bianca și Iancu

După ce Berna a publicat pe rețelele de socializare un filmuleț în care Bianca Comănici și Iancu Sterp apar în ipostaze cel puțin surpinzătoare, frumoasa brunetă iese în față și face lumină în acest caz.

„Nu-i nimic de ascuns, aceea era o provocare, unde eu eram urcată pe frigider.

Era o provocare pe care Iancu mi-a dat-o și el m-a dat jos. De ce era dezbrăcat? Tot eu sunt vinovată, pentru că l-am pus să își dea bluza jos la provocare, să stea fără cămașă. Nu de alta, dar îți mai clăteai ochii(...) arăta foarte bine, dar a fost doar o joacă, distracție ce am făcut acolo și la ora 05:00 m-am pus să dorm”, a povestit ea.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Bianca Comănici și Iancu Sterp, surprinși în ipostaze neașteptate! Berna i-a dat de gol pe cei doi tineri

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies