Bianca Comănici şi Andrei Dascalu s-au pozat împreună. Cei doi se înţeleg de minune

Bianca Comănici şi Andrei Dascalu s-au pozat împreună. Cei doi se înţeleg de minune
Bianca Comănici şi Andrei Dascalu s-au pozat împreună. Cei doi se înţeleg de minune

Bianca Comănici primește din ce în ce mai multe lucruri bune din partea vieții.

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane de „Puterea Dragostei”, pare să aibă parte de viața pe care cu toții și-o doresc. După ce frumoasa brunetă și-a cumpărat un bolid de lux pe care și-l dorea foarte mult și care a atras toate privirile din Capitală, norocul pare să-i surâdă și pe plan personal. Bianca a postat astăzi o poză cu Andrei Dascălu, finalistul „Survivor România 2021”, la story, pe contul ei oficial de Instagram.

Fanii Biancăi Comănici nu au întârziat cu reacțiile de apreciere. Urmăritorii lor le-au oferit o explozie de cuvinte frumoase Biancăi și lui Andrei. Fanii lor consideră că tinerii se potrivesc de minune, mai ales pentru că amândoi sunt nativi ai zodiei Rac.

Citeste si: Bianca Comănici și-a cumpărat mașină! Cum arată bolidul de lux al vedetei?

Bianca și Andrei
Bianca Comănici și Andrei Dascălu[Sursa foto: Instagram ]

Lucrurile merg bine pentru Bianca Comănici

În prezent, câștigătoarea celor două sezoane se bucură de succes și de susținerea fanilor ei. După ce a pierdut procesul împotriva lui Nelson Mondialu, tatăl lui Livian Pop, fost concurent de la „Puterea Dragostei”, lucrurile bune par să-și facă simțită prezența în viața Biancăi. Superba brunetă are două emisiuni în cadrul departamentului online de la Kanal D, care îi aduc satisfacţie, una dintre ele fiind  „Bărbați vs. Femei cu Bianca și Mihei”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj emoționant din partea tatălui ei: ”Mi-ai făcut ziua mai frumoasă”

Bianca are 21 de ani, este o persoană romantică și sigură pe ea. O persoană care reușește să se încurajeze pe sine și este independentă! Bruneta are două tatuaje pe mâna dreaptă cu o semnificaţie aparte pentru ea. Unul dintre tatuaj spune „60 seconds”, iar celălalt este o casă sub care scrie „mama”.

„Nu îmi plac tatuajele foarte evidente, cu semnificația foarte evidentă. Tatuajul cu „60 seconds” l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine. Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!”. 

Nu mai am dreptul să fiu cu capul în nori, dar trebuie să îți trăiești viața pentru că doar una ai. Fă tot ceea ce te face fericit pentru că viața este scurtă”, a spus Bianca, într-un videoclip postat pe YouTube.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea. Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind.

Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume”, a mai adăugat Bianca. 

 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies