Bianca Comănici va prezenta o nouă emisiune! Tânăra este foarte încântată de proiect

Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune
Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune

Fosta concurentă de la Puterea dragostei le-a oferit fanilor noi detalii despre următoarea ei emisiune de la WOWbiz.

Bianca Comănici face pași mici, dar siguri către o carieră de mare succes! Ea s-a alăturat echipei WOWbiz în urmă cu an și a început să prezinte alături de jurnaliștii Cornelia Ionescu și Alex Mihei, dar acum are experiența necesară pentru a fi protagonistă într-o altă emisiune. 

Emisiunea WOW Zodiac nu va mai fi prezentată de Cornelia Ionescu și Bianca Comănici, potrivit ultimelor anunțuri, dar câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei va modera în continuare „Bărbați vs Femei”, alături de Ștefan Ciuculescu, dar și o nouă emisiune. 

Bruneta a făcut din nou o sesiune de Q&A pe contul său de Instagram în care i-a întrebat pe fani alături de cine cred că va prezenta în noua emisiune:  „Nu, voi avea un coleg care este băiat”, „Nu, nu vom mai prezenta împreună emisiunea despre zodii.  Am început să lucrez la o altă emisiune pe care urmează să o vedeți cât mai curând împreună cu un coleg tare drag mie”,  a fost câteva răspunsuri oferite de Bianca Comănici. 

Citeste si: Culiță Sterp și Irisha s-au certat? Cântărețul i-a dat unfollow Faimoasei de la Survivor România: „Ești tras la răspundere”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune
Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune[Sursa foto: Instagram]

Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, cu ochii în lacrimi la ultima lor emisiune

Emisiunea WOW Zodiac nu va mai fi prezentată de Bianca Comănici și Cornelia Ionescu, ștafeta fiind preluată de către Thalida Trofin, fostă concurentă de la Puterea dragostei, care va fi alături de astroloaga Ana Maria Ticea în fața telespectatorilor.

„Acesta este doar un pas înainte pentru tine, Bianca. De a face o emisiune singură. Meriți asta după un an în care ai muncit.  Dorința mea e să fii mereu așa sus.

Consider că acesta este un final de drum pentru emisiunea cu zodii, cu noi aici.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Victor Slav și Anda Adam, revedere după aproape 10 ani de la despărțire! Care a fost reacția celor doi

Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune
Bianca Comănici, detalii despre noua ei emisiune[Sursa foto: Captură YouTube]

Emisiunea va fi la fel de spectaculoasă. Este un final al nostru aici, nu al emisiunii și al faptului de a sta una lngă cealalată. Noi avem atâtea emisiuni, aștept să mă invite și pe mine Bianca la Bărbați vs Femei.

Oricum ne veți vedea în această formulă. Și eu am învățat de la Bianca anumite lucruri. Am învățat multe lucruri pe care eu nu le știam. Am găsit în Bianca un om sensibil, foarte loial, care învață foarte repede. Sunt sigură că și show-ul viitor o să aibă succes, dar nu vă spun mai multe. lacrimile acestea sunt pentru că mă atașez foarte mult de oameni”,  a fost anunțul făcut de Cornelia Ionescu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Mario Fresh trece printr-o perioadă dificilă! S-a despărțit! „Gata, s-a dus. O să-mi fie un pic dor de ea”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies