Bianca de la Puterea dragostei a intrat în depresie: „Am stat patru zile în casă, nu am ieșit deloc”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, despre depresie

Tânăra a dezvăluit prin ce a trecut zilele trecute, după ce s-au adunat mai multe lucruri în viața sa. Ce a spus în cadrul unui live.

Bianca de la Puterea dragostei și-a deschis din nou sufletul, după ce a trecut prin clipe cumplite în urmă cu câteva zile.

Tânăra a dezvăluit că nu a fost ocolită nici ea de depresie și că îi înțelege perfect pe cei care sunt în această situație.

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a aflat în cadrul unei emisiuni că bărbatul iubit nu o mai vrea și că se desparte de ea, iar după anunțul lui Livian, tânăra și-a concentrat atenția pe cariera sa.

Bianca de la Puterea dragostei a început școala de șoferi, are parte de numeroase contracte de imagine cu mai multe firme din România, însă un lucru nu îi poate da pace.

Cum a trecut Bianca de la Puterea dragostei peste stările negative?

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre depresie[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pentru că locuiește singură, Bianca a recunoscut că i-a fost extrem de greu să se obișnuiască cu acest statut, mai ales când venea seara acasă și nu o aștepta nimeni. Din cauza gândurilor negre, Bianca a ajuns să stea timp de patru zile în casă, fără să vrea să iasă din casă.

„Eu am intrat în competiție cu gândurile pe care le am și acum, dar experiența și-a spus cuvântul, vârsta și-a spus cuvântul.

Dar voi ați avut încredere, m-ați susținut, mi-ați dat sute de mii de voturi, vă mulțumesc tuturor pentru comentarii. Sunt niște eforturi pe care voi le-ați depus pentru mine. Am învățat fiecare lecție, m-ați certat de fiecare dată când am greșit, am ținut cont de toate sfaturile voastre.

Am fost încăpățânată. Vă datorez și vouă niște scuze, dar vă mulțumesc că m-ați lăsat să dau cu capul, să trec prin niște experiențe oribile.

Eu am fost un om extrem de fricos, nu m-am gândit niciodată că mă voi bate cu cineva nu fizic, ci verbal. Nu aveam curaj să fac nimic, dar aș vrea să vă dau un sfat, vă spune o persoană extrem de sensibilă, de fricoasă, o persoană care nu se gândea niciodată că o să se dea cu tiroliana. Știu că mai am mult de suferit, dar consider că am trecut prin destul de multe lucruri rele și am multă putere.

Un om curajos nu se lasă dominat de teamă. Mi-am dat singură cu pumnul în față, în timp ce mă dădeam cu tiroliana. Sunt pregătită să dau bacul, să îl iau, să dau la facultate. Îmi vin sfaturi din stânga și din dreapta. Sunt super emoționată pentru că mă ascultați, văd toată iubirea pe care mi-o purtați. Nu vreau să mă mai las dominată de frică.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Astea sunt gândurile mele de câteva zile. Prefer să vorbesc aici cu voi. Vreau să vă ajut dacă treceți prin momente grele. Nimeni nu vrea să mă asculte când vreau să le dau sfaturi. Să nu vă gândiți că eu sunt în permanență bine.

Săptămâna trecută am stat patru zile în casă, nu am ieșit absolut deloc, nu am avut contact cu absolut nimeni. Cred că dacă a venit curierul la ușă, mi-a dat pizza și a plecat.

Patru zile am stat numai în casă, nu am mâncat decât de la restaurant și a fost un fel de mini depresie, nici nu știu cum să o numesc. Și vă înțeleg pe cei care treceți prin depresie, însă e cale lungă de vindecare și trebuie să aveți speranță. Doar voi puteți să ieșiți din această stare, singuri”, a dezvăluit Bianca de la Puterea dragostei în cadrul unui live.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Comănici a dezvăluit cum trece peste probleme! Cine îi este alături?! Cuvintele ei sunt emoţionante!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies