Bianca de la Puterea dragostei a trecut peste Livian: „M-am ținut de mână cu o altă persoană”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre Livian

Îndrăgita fostă concurentă a decis să treacă peste povestea cu Livian. Ce s-a întâmplat atunci când a cunoscut o altă persoană.

Bianca de la Puterea dragostei le-a dat o veste uriașă fanilor săi. Tânăra care a câștigat cele două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei a făcut mai multe dezvăluiri despre viața sa personală.

Fosta concurentă a dezvăluit ce s-a întâmplat în ultimele două luni în viața sa și a mărturisit în cadrul unui live că a ajuns să se țină de mână cu un alt bărbat, după despărțirea de Livian.

„Știți că toate veștile bune vreau să le împărtășesc cu voi. Iar dacă stați în picioare, vă rog să vă așezați, pentru că am o veste bună pentru voi. O să zic mai multe chestii. Oricum, v-ați dat seama deja din titlu. Dacă nu știați deja, bine, că sunt multe ipoteze. Amintiți-vă că am fost la Cluj pe 13 august și am stat până pe 17 august, că am pierdut biletul.

Luni dimineața știți cum ne-am despărțit, eu nu am știut că ne despărțim, ne-am sărutat, nu mă așteptam să se ajungă în punctul în care am ajuns astăzi. Nu știu cât a trecut. Au trecut 2 luni, eu consider că atunci a fost despărțirea. Dacă ar fi fost ca emisiunea să ne țină împreună nu trebuia să ne vedem afară, nu trebuia să mai vină la București. Am zis că trebuie să vorbesc chestiile astea.

Pentru că acum vreți să știți ce vreau să spun, am văzut că unii mi-ați pus pumnul în gură și nu știu de ce. Eu am specificat de la început că o să vorbesc de trecut, chiar dacă vă deranjează. Este normal să știți. Noi am vorbit până aproape de ziua lui, dar el devenise mai rece. După ziua lui, eu am preferat să nu îl mai caut, am încercat să mă apropii de altcineva, dar nu am putut să văd acea persoană potrivită pentru mine.

Nu am vorbit în privat, pur și simplu ne-am cunoscut, am încercat ceva, m-am ținut de mână cu o altă persoană, atâta tot.

Citeste si: Coteanu de la Puterea dragostei a devenit tată pentru prima dată: „Toată viața mea”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Asta s-a întâmplat acum o lună și ceva, am zis să fiu sinceră cu voi și mi-am dat seama că nu are rost să încep o altă relație cu altcineva, pentru că aș fi

egoistă și atunci am rupt legătura cu acea persoană. Și am zis că nu are rost, să îmi văd de cariera mea, de treburile mele și mi-a fost mai bine așa. Între timp, am mai văzut o persoană care mi-a atras atenția, fizic vorbind, dar nu îmi place felul de a fi.

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre Livian[Sursa foto: Instagram]

Mie îmi place un bărbat să mă facă să râd, să fie distractiv, să mă simt eu bine în prezența lui, să nu fiu altfel decât sunt eu.

Eu despre persoanele acestea două, nu vă imaginați că am vrut o relație cu ele, am vrut să văd dacă pot trece mai departe, însă nu am putut. Nu m-am sărutat cu altă persoană, nu am avut discuții cu altă persoană despre dragoste, pur și simplu așa gândeam eu, voiam să văd dacă pot trece peste. Mă tot gândeam la Livian și mult timp m-am gândit și mai am momente și acum.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, apel către prietenii săi: „Am nevoie de ajutorul vostru”

Ce planuri are Bianca pentru viitor

A fost o persoană care a însemnat ceva pentru mine, de la care am învățat multe chestii, însă nu îmi mai doresc o relație cu el, îmi doresc să trec mai departe. M-ați sfătuit să cunosc pe cineva, dar nu a fost cineva care să îmi atragă atenția. Mi-aș dori să mă facă să râd, prea puțin mă atrage aspectul fizic. Ați văzut din titlu că pot să zic că oarecum m-am vindecat, în sensul că nu i-am mai scris de mult timp, i-am scris în seara în care m-am ținut de mână cu acea persoană, i-am dat mesaj și i-am spus că te iubesc, pentru că așa mi-a venit, a fost ceva, am simțit durerea aia, știind că sunt cu altă persoană.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Și, totuși, ce a fost la Cluj? Am rămas surprinsă că ei sunt împreună de pe 14 august.

Îmi doresc un băiat, dar nu îmi doresc un iubit. Și o să vedeți, nu o să vă dau multe detalii. O să vedeți pe canalul meu, o să începem o colaborare, o prietenie cu cineva, cu un băiat. Așa cum vorbesc cu Mari, altfel interacționezi cu un băiat. Mă simt puternică pentru că am reușit să trec peste”, a dezvăluit Bianca în cadrul Live-ului.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Livian de la Puterea dragostei, întâlnire neașteptată în Istanbul: „Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies