Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată după vizita la Cluj: „Ești însărcinată?!”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, apariție neașteptată

Cum a apărut Bianca de la Puterea dragostei la numai câteva săptămâni de la vizita la Cluj. Fanii au asaltat-o cu întebările.

Bianca de la Puterea dragostei a reușit să își uimească toți susținătorii sâmbătă, la scurt timp după ce Livian a anunțat că el și Florentina Neagu nu mai formează un cuplu.

Tânăra a recunoscut că a mers într-o vizită la Cluj în urmă cu ceva vreme, pentru a rezolva niște probleme. La momentul respectiv, atât Florentina, cât și Livian ar fi negat cele spuse de Bianca și cei doi au promis că vor da mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, lucru care nu fost dezvăluit până acum.

Pentru a pune și mai mult paie pe foc în viața fostului său iubit, care i-a spus adio în cadrul unei emisiuni în direct, Bianca Comănici a apărut într-o ipostază total neașteptată! Filmulețele în care bruneta apare cu „burtica de graviduță” au ajuns virale pe Tik Tok! Însă, pentru  a lămuri situația, mulți și-au dat seama că este vorba despre o pernuță, pe post de burtică.

Bineînțeles că reacțiile celor care o urmăresc nu au întârziat să apară. În continuarea clipurilor, Bianca apare alătuiri de un bebeluș. Dat fiind că acesta este visul său cel mai mare, e de înșeles de ce s-a filmat în această ipostază.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, cu burtica de gravidă[Sursa foto: Instagram]

„Felicitări! E al tău și al lui Livian?”, „Ești însărcinată???”, „O mămică de milioane ai fi”, „Nu îți stă rău”, „Ai copil?”, „Ce bine îți stă cu bebe în brațe”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii lăsate de fani.

@comanicibianca14

##putereadragostei ##comanicibianca14 ##kanald

♬ Without Me- rapidsongs

Bianca de la Puterea dragostei nu mai vrea să audă de Livian: „La revedere”

Cât despre vizita de la Cluj, Bianca a dezvăluit că a fost ca o ultimă șansă pe care i-a oferit-o fostului iubit. Însă tânăra este convinsă că nu mai poate fi nimic între ei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei s-a angajat: „Haterii vor plânge”

„Să fiu sinceră cu voi, și faptul că m-am dus unde m-am dus a fost o demonstrație a mea, o șansă pe care i-am oferit-o. Trecutul este trecut, la revedere. Simt eu că sunt atât de mulți bărbați minunați care pot să mă iubească, să mă răsfețe și să îmi ofere ce îmi doresc eu, iar el nu mi-ar fi oferit asta”



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prima reacție a Biancăi Comănici, după ce Livian a anunțat că s-a despărțit de Florentina: „Puțină atenție nu îmi oferă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies