Bianca de la Puterea dragostei, despre motivul despărțirii de Livian: „Ai pierdut-o din cauza...”

Livian si Bianca
Livian si Bianca

Ce a transmis concurenta de la Puterea dragostei despre despărțirea de Livian. De ce s-a ajuns la despărțire și de ce nu se mai poate ajunge la împăcare.

Povestea dintre Livian și Bianca de la Puterea dragostei a ajuns la final, însă, cei doi continuă să rămână în emisiune și fiecare are motivele sale. Într-un live realizat pe Instagram, Bianca a dezvăluit cum se simte în această perioadă și de ce a ales să rămână în emisiune, după ce Livian a decis să încheie relația lor.

De mai bine de două luni, cei doi au fost certați și nu au reușit să găsească un motiv pentru a fi din nou împreună.

Concurenta a dezvăluit ce simte pentru Livian.

„Par zen. Încerc să par fiindcă vreau să vă transmit o stare bună pentru că dacă ar trebui să vă arăt starea mea nu cred că ați vrea să mai fiu pe live. Ceea ce se întâmplă între mine și Livian... nu știu ce se întâmplă real între noi doi pentru că a trecut o grămadă de timp și cred că decizia pe care am luat-o este definitivă.

Ea așa de greu... simt că sunt într-o semi depresie. În general am o stare proastă și acum că mai e și chestia asta cu coronavirus e și mai rău... ”, a spus Bianca de la Puterea Dragostei.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! Doi concurenți s-au împăcat: „Îl vreau”

Concurenta a continuat să își spună durerea pe aceeași pagină de socializare, iar cum o fotografie valorează mai mult decât o mie de cuvinte, Bianca a ales o imagine extre de puternică:

Citeste si: Nelson Mondialu e pregătit de răzbunare! După ce a fost amenințat cu bătaia, le-a transmis un mesaj celor care i-au greșit: „Să nu mai iasă din casă!”

„Ai avut-o datorită cuvintelor tale și ai pierdut-o din cauza acțiunilor tale”, a scris Bianca.

Bianca mesaj
Bianca mesaj

Ce părere are Livian despre despărțire

Între timp, Livian are alte răfuieli, cu colegii săi de competiție și a lăsat pe locul al doilea povestea cu Bianca. Pe contul său de Instagram, concurentul le-a transmis un mesaj celor cu care a avut parte de un scandal monstru zilele trecute.

Cătălin, Andy și Turcu i-au jignit pe Livian și pe familia sa.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, acuzată că a participat la bătaia dintre Roxana și Andreea Pirui! Ce mesaj le-a transmis tuturor

„Faceți figuri, aveți nervi când dați declarații despre voi. Dar, la o adică, atunci când dădeați despre alții, ieșeați eliberați din încăpere”, a spus Livian pe contul său de Instagram.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Daiana aruncă bomba: „Turcu și Cătălin au sentimente pentru Roxana în același timp”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies