Bianca de la Puterea dragostei, despre participarea în sezonul 3 al emisiunii: „Abia aștept”

Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii
Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii

Bianca de la Puterea dragostei, despre participarea în sezonul 3 al emisiunii. Ce a transmis concurenta în urmă cu puțin timp.

Surpriză uriașă pentru Bianca de la Puterea dragostei. Pe data de 14 iulie a fost ziua sa de naștere, iar concurenta a primit o mulțime de cadouri din partea celor dragi ei. Cel mai important cadou a fost din partea lui Livian, care i-a trimis filmarea de la prima lor întâlnire, atunci când nimeni nu știa că se plac și că sunt pe cale de a forma un cuplu.

Bianca a făcut un vlog, în care a dezvăluit ce cadouri a primit din partea celor dragi ei, dar și ce planuri are cu Livian.

Ce spune Bianca despre Livian

Pe lângă flori și haine, Bianca a primit și bani, pentru a-și cumpăra lucrurile pe care și le dorește. La finalul vlogului, Bianca a dezvăluit și ce planuri de viitor are, dar și ce crede despre faptul că Livian nu i-a fost alături:

Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii
Bianca de la Puterea dragostei, despre sezonul 3 al emisiunii

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cel de-al treilea sezon „Puterea dragostei” incepe pe 27 iulie, la Kanal D!

Prima noastră întâlnire. Soarta ne-a adus în același loc. M-aș fi bucurat să fie și Livian alături de mine, dar a fost alături de mine prin telefon și l-am simțit alături de mine.

Știu că o să vină și el la București. Mi-a promis o zi excepțională, nu aveți de ce să fiți supărați pentru că a reușit să mă facă fericită doar scriindu-mi două-trei lucruri, oferindu-mi un cadou virtual plus florile. Când am aflat că sunt de la el, am rămas așa surprinsă. Abia aștept să mă întâlnesc cu el, mi-e dor de el. Mi-e dor puțin și de emisiune, un pic acolo îmi este, pentru că știu că nu o să mă mai vedeți și sper aici pe Youtube să păstrăm legătura”, a transmis Bianca pe contul său de Youtube, semn că
povestea cu Livian este departe de a de termina.

Citeste si: SURPRIZĂ! Ella de la Puterea dragostei se mută în București. Ce legătură are Jador cu decizia frumoase finaliste din show-ul amoros? Decizia a luat-o înainte de finala sezonului 2

În plus, prin dezvăluirea sa, Bianca a lăsat de înțeles că nu va participa și în al treilea sezon al emisiunii, așa cum mulți se așteptau.

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bogdan Mocanu și Andra Volos s-au împăcat: „Distanța nu poate despărți ceea ce unește Dumnezeu”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies