Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre perioada în care a făcut videochat: „Sunteți bolnavi mintal, îmi este greață...”

Bianca
Bianca

Ce a spus fosta iubită a lui Livian despre perioada în care a făcut videochat. Pe cine pune vina.

Bianca de la Puterea dragostei a discutat pe larg despre scandalul în care este implicat de câteva zile. Fosta iubită a lui Livian a dezvăluit de ce a ajuns să facă videochat și de ce a întreținut relații intime în fața camerei cu fostul iubit.

Bianca a vorbit timp de 20 de minute despre greșelile pe care le-a făcut înainte de a merge la Puterea dragostei.

Citeste si: Hamude de la Puterea dragostei, declarații halucinante despre Bianca! Ce i-a făcut când au ieșit la întâlnire în Istanbul

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție halucinantă după ce a făcut videochat: „Nu știi că ești mort...”

Citeste si: Incredibil! Ce a facut Bianca in casa "Puterea dragostei"! Camerele emisiunii au surprins totul!

„Am cearcăne, ochii roșii și toate cele. Vreau să vorbesc cu voi. Au fost trei zile de coșmar, în care viața mi-a fost distrusă. Am crezut că o persoană îmi poate distruge viața, însă sunt încă aici, nu m-am sinucis. Nu am fugit, sunt încă aici, asta datorită vouă. Sunt oameni care au trecut peste, care m-au înțeles și susținut. Vă sunt datoare cu niște explicații. Mulți susțineți că nu sunt persoana pe care ați susținut-o la început.

Sunt tot eu. Trebuie să țineți cont de faptul că atunci când am intrat în emisiune aveam doar 19 ani. Cu toții ați observat că nu sunt un copil normal, aici mă refer la faptul că eram un copil maturizat. Greutățile vieții m-au dus în acea stare, la acea gândire. Nu am putut să-mi expun viața în totalitale. În urmă cu 20 de minute am vrut să-mi fac bagajul și să fug.
Am vrut să fug cât de departe pot și să nu ies multe zile din casă.

Bianca
Bianca

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Însă m-am hotărât să citesc mesajele, cele frumoase și cele urâte. Nu m-am prostituat, nu am câștigat bani din asta. Au fost două săptămâni în acea perioadă, care din punctul de vedere a fostului meu iubit, acele două săptămâni ar fi trebuit să-mi distrugă viața. 

Nu sunt mândră de ceea ce am făcut. Vă spun cu toată sinceritatea, nu sunt mândră de ceea ce am făcut. Îmi este mie greață de mine.

Au fost șase luni de zile în care toată lumea a spus că nu arăt bine, că sunt slabă, că arăt rău, că nu mă place nimeni. Nimeni nu bea alcool de plăcere, oamenii beau alcool pentru că sunt nefericiți.

Eu sunt vinovată pentru ce am făcut. Nu sunt mândră de ce am făcut. Vreau să luați în calcul că eram un copil. Eu aveam 17 ani și el 24 de ani. Și în acea perioadă am vrut să fiu iubită. Dacă acel băiat mă convingea pe mine că e ceea ce-mi place, poate că eram tot acolo. Însă eu sunt aici și am făcut ce mi-am dorit. Să fiu un copil care-și câștigă banii singură.

Eu nu m-am prostituat, acela era băiatul cu care eu am locuit, era iubitul meu, eu îl consideram că-l iubesc. Eu am vrut o viață cu el, am vrut să am copii cu el. Anturajul din care am făcut parte nu este unul bun. Familia nu este de vină pentru ce am făcut eu. Eu am fost genul care se dă cu capul. Eu în 7 luni i-am demonstrat lui Livian că sunt loială, niciodată nu aș mai putea să fac ce am făcut. Eu acelui om i-am dat tot, iar acum, acest om, pentru că el nu avea nimic atunci, a vrut să mă distrugă acum. Ei bine, nu ți-a ieșit planul.

Bianca
Bianca

Îmi pare rău dacă am judecat alți oameni. Pe Roxana am atacat-o cu acest subiect. Eu din frustrare am simțit să o atac cu chestia asta. Îmi pare rău că am atacat-o.

Îmi pare rău că l-am mințit pe Livian, nu i-am zis în totalitate. Însă familia mea și câțiva prieteni știau și nu m-au aruncat ca pe un gunoi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nu îmi caut scuze la ceea ce am făcut. Acest om m-a învățat pas cu pas ce să fac. De unde aveam să știu dacă nu vă învăța cineva? Vi s-a părut că eram fericită? Mi se spunea mereu să stau fericită, să zâmbesc.

Mai vreau să trag un semnal de alarmă. Niciodată să nu fiți preșul unui bărbat. Dacă un bărbat vă vrea, acesta vă caută, are răbdare. Un bărbat care te iubește nu o să te pună să faci ceva imoral. Să nu credeți că dacă îi oferiți tot, el o să vă iubească. De asta am și venit aici, să găsesc o persoană pe viață. Îmi doresc o căsnicie pentru că pot fi o soție de succes, o mama de succes. Nu trebuie să judecăm. Trebuie să înțelegeți de ce nu am continuat să fac ceea ce am făcut. De ce? Nu mai aruncați cu piatra pentru că nimeni nu este perfect.

Sunt dezamăgită de mine. Trebuia să-mi asum, pentru mine era un lucru îngropat. Eu nu m-am uitat la secvențe. Sunteți bolnavi mintal dacă vă uitați. Nu vă temeți, o să mă ocup de persoana care a încercat să-mi facă rău. O să mă duc la emisiune și o să înfrunt pe toată lumea. Tu, pentru că știu că te uiți, ai să plătești cu vârf și îndesat tot ce ai încercat să faci.", este mesajul transmis de Bianca de la Puterea dragostei.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bianca de la Puterea dragostei, reacție halucinantă după ce a făcut videochat: „Nu știi că ești mort...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies