Bianca de la Puterea dragostei, din nou cu zâmbetul pe buze! Cine o face fericită

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre problemele sale

Fosta concurentă s-a filmat zâmbind larg, alături de cel care o face fericită în aceste momente dificile din viața sa.

Bianca de la Puterea dragostei a reușit să sperie pe toată lumea la miezul nopții, atunci când a dezvăluit că ar putea avea noul coronavirus. Frumoasa câștigătoare a celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei s-a plâns pe contul său de Instagram că are simptomele noului coronavirus.

Extrem de serioasă, Bianca a anunțat pe Instagram că vrea să le spună de mult timp celor care o urmăresc că are impresia că are coronavirus.

„De mult timp ma gândesc treaba asta și trebui să o spun: cred că am Coronavirus, și cred că am de ceva timp. Cred că dintotdeauna am, pentru că unul din simptomele pe care le are coronavirus ar fi că nu mai ai gust și dacă stau să mă uit în trecut la foștii mei iubiți... cam așa trag concluzia. Glumesc, bineînțeles. Mi s-a părut o glumă super bună, dar în engleză sună mai bine.”,

i-a liniștit la scurt timp Bianca Comănici pe cei care îi urmăresc zilnic postările.

Înainte de a face aceste dezvăluiri, Bianca s-a fotografiat alături de un cățel drăgălaș, care a făcut-o să uite de tot ce s-a întâmplat rău în viața sa în ultimele săptămâni.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei și-a luat cățel[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurentă nu a precizat al cui este animăluțul, însă a reușit ca în doar câteva secunde să îi aducă zâmbetul pe buze.

Bianca și-a luat cățel
Bianca și cățelul[Sursa foto: Instagram]


Bianca de la Puterea dragostei, dezvăluiri despre depresie

 

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Zilele trecute, Bianca a anunțat că s-a confruntat cu depresia. Tânăra a recunoscut că timp de patru zile nu și-a dorit să iasă din casă și a vrut să depășească singură această pasă proastă din viața sa.

„Astea sunt gândurile mele de câteva zile. Prefer să vorbesc aici cu voi. Vreau să vă ajut dacă treceți prin momente grele. Nimeni nu vrea să mă asculte când vreau să le dau sfaturi.

Să nu vă gândiți că eu sunt în permanență bine.

Săptămâna trecută am stat patru zile în casă, nu am ieșit absolut deloc, nu am avut contact cu absolut nimeni. Cred că dacă a venit curierul la ușă, mi-a dat pizza și a plecat. Patru zile am stat numai în casă, nu am mâncat decât de la restaurant și a fost un fel de mini depresie, nici nu știu cum să o numesc.

Și vă înțeleg pe cei care treceți prin depresie, însă e cale lungă de vindecare și trebuie să aveți speranță. Doar voi puteți să ieșiți din această stare, singuri”, a dezvăluit Bianca de la Puterea dragostei în cadrul unui live.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil!"? Primele declarații ale frumoasei brunete!

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies