Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!
Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Bianca de la Puterea Dragostei, relaţie cu un concurent din casă! Cine este tânărul misterios care apare, lângă brunetă, într-o poză.

Bianca Comănici este, fără îndoială, cea mai iubită fostă concurentă de la Puterea Dragostei. în ciuda trecutului ei zbuciumat, susţinătorii au rămas alături de ea, apreciind extrem de mult schimbarea frumoasei brunete.

Dintr-o adolescentă sensibilă, care plângea în hohote după fiecare ceartă, tânăra s-a transformat într-o femeie puternică, inteligentă, calculată şi sigură pe ea. Aceste calităţi, dar şi povestea de dragoste superbă dintre ea şi Livian, au ajutat-o să câştige şi al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bătaie între concurentele de la Puterea Dragostei! S-a lăsat cu amenințări și lovituri dure

Bianca de la Puterea Dragostei, relaţie cu un concurent din casă! Cei doi s-au pozat, acum ceva timp, într-un club de noapte!

Acum, după marea finală, Bianca este în continuare în centrul atenţiei, mai ales de când a apărut, în mediul online, o imagine care o înfăţişează alături de un bărbat foarte cunoscut. Şi spunem foarte cunoscut pentru că este vorba despre un concurent al emisiunii Puterea Dragostei.

David este tânărul care apare lângă frumoasa Bianca, cei doi fiind destul de apropiaţi în fotografia respectivă. Pe vremea aceea, fosta iubită a lui Livian era blondă şi era o clientă fidelă a cluburilor de noapte.

Roxana de la Puterea Dragostei a atacat-o pe Bianca după marea finală! "Proști sunteți unii, făcuți grămadă"

" Sunt tare bucuroasă că am plecat din acea emisiune și dezamăgită de oamenii din casă pentru că ați votat acest specimen. Măcar de cereați mai mult pentru el. Știți ce zic. V-a făcut și pe voi. Acum a intrat frasu. Îi manglește și ăla pe alții.

Vai de capul vostru, aveți creierul cât un bob de mazăre. Normal ar fi ca în sezonul 3 să nu fie nimeni (frați, surori cu ăștia de am fost la emisiune) sau să reintrăm noi ăștia vechi pentru că se strică treaba boss. Bă eu mor de râs. Cât de penibil. Aaaa și încă ceva. Măcar de ar zbura ăștia ce dau informații din casă, căci eu am auzit deja fără să vreau n chestii de la oameni de acolo deja concurenți.
Proști sunteți unii, făcuți grămadă
.", a scris Roxana pe instagram.

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies