Bianca de la Puterea dragostei, imagini neștiute din perioada adolescenței

Bianca adolescentă
Bianca adolescentă

Cum arăta Bianca de la Puterea dragostei în urmă cu 8 ani, Concurenta era mai grăsuță și purta ochelari de vedere, iar astăzi a postat pe Instagram o imagine.

Bianca de la Puterea dragostei trece prin momente grele de câteva zile, după ce s-a certat cu Livian încă o dată. De data aceasta, lucrurile sunt mai complicate între cei doi, iar o posibilă împăcare este aproape imposibilă.

Și pentru că de mai bine de un an se află departe de familie și de cei dragi, Bianca și-a amintit cu mare bucurie de momentele în care se afla în sânul familiei, pe vremea când era o puștoaică.

Citeste si: Tensiuni cumplite între Livian și Bianca de la Puterea dragostei! Cine a intervenit în cuplul lor

Puține persoane știu faptul că o bună perioadă de timp Bianca de la Puterea dragostei a purtat ochelari și că era puțin mai plinuță ca acum.

Bianca adolescentă
Bianca adolescentă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare Vulpiței: „Sunt distrus”

În imaginea pe care a postat-o pe Instastory, realizată în urmă cu 7-8 ani, după cum mărturisește, Bianca are părul tăiat, poartă o pereche de blugi scurți și are o privire misterioasă.

Finala „Puterea dragostei”. Anunțul prezentatoarei Andreea Mantea

Când va avea loc finala „Puterea dragostei”, sezonul al doilea.

Ce a transmis prezentatoarea Andreea Mantea în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

Citeste si: Andreea Oprica de la "Puterea dragostei", prima reactie dupa intalnirea mult asteptata cu Andy! Iata ce mesaj le-a transmis sustinatorilor sai din mediul virtual!

Zilele trecute, Andreea Mantea a făcut un anunț capital pentru emisiunea Puterea dragostei. Îndrăgita prezentatoare TV a dezvăluit când va avea loc marea finală a emisiunii.

De câteva săptămâni, regulile s-au schimbat radical la Puterea dragostei, din cauza coronavirusului. Pentru că siguranța concurenților și a staff-ului este cea mai importantă, în următoarele săptămâni concurenții nu vor mai fi eliminați. Astfel că a fost introdusă o nouă regulă în casa Puterea dragostei. Concurentul care urma să fie eliminat nu va pleca imediat, ci va primi o banderolă roșie. La trei banderole primite, va fi eliminat din competiție.

„De astăzi, competiția își va închide portile! acest sezon nu mai intră alți concurenți. Excepție fac cele două persoane care sunt în așteptare din cauza situației dificile prin care trece întreaga omenire și a celor care vor fi eliminați. Practic, fiecare dintre voi are șansa de a ajunge în marea finală. În această perioadă critică, eliminările se vor face altfel. Cei care vor primi nominalizări nu vor fi eliminați, ci vor primi o banderolă rosie.

Cine primește trei banderole roșii va fi eliminat. Livian nu își protejează casa.", a anunțat Andreea Mantea.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Simina de la Puterea dragostei a născut în secret? Ce îi anunța pe fani în urmă cu câteva luni

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies