Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian! "O să şterg pozele...."

Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian!
Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian! "O să şterg pozele...."

Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian! Tânăra este extrem de tristă şi pare că a ajuns la capătul puterilor!

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut un live, pe instagram, în urmă cu puţin timp. Frumoasa brunetă le-a mărturisit susţinătorilor ei că are o stare emoţională foarte proastă, iar coronavirusul are doar o parte mică din "vină".

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei a vorbit cu Sergio despre Bianca! Ce i-a spus o să-i dezamăgească pe "bibişori"!

Câştigătoarea primului sezon al show-ului fenomen care a cucerit România a recunoscut, cu lacrimi în ochi, că nu o să mai lupte pentru Livian pentru că nu mai are putere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Mai mult decât atât, "vulpea" şi-a pierdut speranţa că va forma, din nou, un cuplu cu "lupul", dar a fost sinceră şi a zis că în acest moment nu ar putea să stea departe de el.

În acelaşi live, protagonista noastră le-a spus fanilor ei că are de gând să şteargă toate pozele cu Livian. "Cred că o să le şterg sau poate le voi arhiva, că nu mai este cazul să le ţin aşa", a declarat Bianca.

Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian! "Cred că mă voi muta la Bucureşti, dar îmi va fi foarte greu să stau departe"  

Cu lacrimi în ochi, tânăra de 20 de ani a mărturisit că trece printr-o depresie şi că nu ştie ce va face după ce va pleca de la emisiunea care i-a schimbat viaţa. "Habar n-am ce voi face în ţară. Nu ştiu, nu m-am gândit. Cred că mă voi muta la Bucureşti, dar îmi va fi foarte greu să stau departe de Livian", a mai spus concurenta de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Cadoul pe care Simina de la Puterea dragostei l-a primit la naștere de la Andreea Mantea. ”Este ceva de suflet, mi l-a trimis de la Istanbul”! EXCLUSIV

Trebuie să spunem că, deşi Bianca a făcut eforturi mari să pară puternică în transmisiunea respectivă, susţinătorii ei şi-au dat imediat seama că este foarte tristă şi că a ajuns la capătul puterilor.

Despărţirea de Livian a afectat-o foarte tare şi, din păcate, şi-a pierdut speranţa că-l va recuceri pe bărbatul iubit.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Livian a vorbit despre femeia care i se pare sexy

Într-un vlog recent, fiul lui Nelson Mondialu' a vorbit despre cea mai sexy femeie din viaţa lui. "Am fost cu multe fete, dar în clasa a noua am avut o iubită frumoasă foc. Era faină şi atunci, dar dacă o vedeţi acum...E bombă! Are silicoane, e schimbată, tunată...arată criminal. M-am uitat, de curând, pe profilul ei", a povestit Livian pe youtube fără să se gândească la sentimentele Biancăi.

Citeste si: Nelson Mondialu e pregătit de răzbunare! După ce a fost amenințat cu bătaia, le-a transmis un mesaj celor care i-au greșit: „Să nu mai iasă din casă!”



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies