Bianca de la Puterea dragostei, mesaj disperat: „A fost diagnosticată cu leucemie acută”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei

Concurenta de la Puterea dragostei a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali, după ce a aflat o veste cumplită.

Bianca de la Puterea dragostei a decis să fie alături de o persoană aflată în suferință. Concurenta de la Puterea dragostei a aflat că o polițistă de la Poliția Capitalei are mare nevoie de ajutor, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Pentru că are o comunitate uriașă pe Instagram, Bianca de la Puterea dragostei a decis să posteze mesajul apropiaților, care speră într-o minune pentru Ramona, care are mare nevoie de sânge în acest moment.

Gestul concurentei este unul de-a dreptul lăudabil, iar dacă printre persoanele care o urmăresc zi de zi pe Bianca se va afla și cineva care să sară în ajutor, întregul demers ar putea salva o viață.

Citeste si: Când a născut de fapt Simina de la Puterea Dragostei! A ascuns data

mesaj bianca
mesaj bianca

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„În această perioadă, și așa dificilă, în care ne confruntăm cu un virus care ne afectează pe toți, mai sunt și alte nevoi și, din nefericire, bolile grave. Prin momente dificile trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, care a fost diagnosticată cu „leucemie acută” și are nevoie, acum, de sânge.

Citeste si: Se anunță un nou cuplu la Puterea Dragostei, după eliminări? Andreea Oprică și Andi au întreținut relații intime în carantină

Marea familie a Poliției Capitalei să dea dovadă de unitate și să arate că este o familie! Să fim uniți și să o ajutăm pe colega noastră prin donarea de sânge!

Sângele înseamnă viață și noi putem da viață.

Elena este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar București.

Cei ce se alătură acestui demers vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Donarea se realizează la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1. Vă puteți programa și on line la http://www.ctsbucuresti.ro

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre”, se anunță în mesajul colegilor femeii.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Sasha, fiica fostei iubite a lui Cornel Galeș, vrea să îi îndeplinească ultima dorință: ”Cornel îmi tot zicea să mă duc la Puterea Dragostei”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies