Bianca de la Puterea dragostei, mesaj sfâșietor: „Doamne, cât de mult îmi lipsește”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei, mesaj

Tânăra a decis să împărtășească un mesaj sfâșietor pe contul său de socializare, după ce Livian a vorbit despre noua sa iubită, Nicoleta.

La scurt timp după ce Livian i-a transmis Biancăi și susținătorilor săi să nu mai vorbească despre noua sa iubită, câștigătoarea celor două sezoane ale emisiunii Puterea dragostei a transmis un mesaj pe contul său de socializare.

Zilele trecute, Bianca și Berna au fost invitate la emisiunea „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, iar fosta iubită a lui Philip a dezvăluit că nu își imaginează ce a putut vedea Livian la noua iubită, care nu se compară deloc cu Bianca.

Aceste declarații nu au fost deloc pe placul lui Livian, care le-a spus tuturor ce simte pentru Nicoleta Florentina și de ce nu trebuie să fie numită femeie ușoară. Iată ce simte Livian pentru noua sa iubită, Nicoleta

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

„Vreau să ajungă la mesajul acesta. Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta și nu ai de ce să te iei de Nicoleta de nicio culoare, pentru că fata nu a făcut nimic greșit, nu s-a băgat peste cât timp noi eram într-o relație. Nu a vorbit rău, nu poți zice că este o femeie ușoară, o femeie care a mers și a țintit ceea ce își dorește să ia.

A văzut că sunt liber, m-a plăcut și a dorit să mă aibă. Asta nu definește o femeie ușoară. Femeia ușoară este, în definiția mea, cea care se culcă cu mai mulți din pură distracție, contra-cost. Nu știu, chiar aș vrea să înceteze toate nebuniile astea, am vrut să evit subiectul”, a spus Livian în cadrul unui vlog.

Ce simte Bianca, după ce Livian a plecat

Bianca a decis să transmită un mesaj important pe Instagram. Chiar dacă nu este scris de ea și nu se potrivește în totalitate, Bianca a decis să le arate tuturor în ce stare se află după relația cu Livian:

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei mesaj[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„L-am lăsat să plece, știam că în viața lui nu mai este loc pentru mine. Nu mă mai simțeam ca la început, mă simțeam în plus, simțeam cum îl deranjez și puteam simți până sub piele răceala cu care îmi vorbea. Nu am vrut să renunț. de fapt nici nu am făcut-o, am continuat să rămân blocată în același loc sperând ca într-o zi poate va realiza că are nevoie de mine.

Dar din acel moment nu l-am văzut, nu i-am mai auzit vocea. Doamne, cât de mult îmi lipsește! Și deși a trecut multă vreme, încă îi simt mirosul, încă îi simt mâinile cum mă ating, încă îi pot vedea privirea și auzi vocea. Uneori pot să simt cum mă strânge în brațe sau pot să simt cum se gândește la mine. A plecat, dar a lăsat o paete din el la mine.
Într-o zi știu că se va întoarce, dar eu nu o să mai fiu. Plec și eu.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Andreea Raicu, acuzată că a fost plătită să spună că mama sa are Covid-19: "Îi rog pe toţi cei care aleg jignirea..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies