Bianca de la Puterea dragostei, oprită de Poliție, la 4 dimineața! Ce a făcut concurenta: „Pașaportul meu este expirat...”

bianca de la puterea dragostei
bianca de la puterea dragostei

Ce a făcut Bianca, după ce a fost oprită de către un polițist, la 4 dimineața. Cum a reacționat concurenta în fața omului legii.

Bianca de la Puterea dragostei și colegele sale au trecut prin clipe dificile sâmbăta seara. Concurenta a dezvăluit ce a pățit când a ieșit la magazin cu colegele sale, Ella, Ligi și Andreea Pirui.

„Bineînțeles, revin cu vești proaste, despre Live-ul de mai devreme. Dar ce să vedeți?. M-am pregătit, m-am aranjat, eram pregătită să filmez live-ul, dar nu am conexiunea bună la internet. Așa că va trebui să renunț la această idee.

Dar mă gândeam ca totuși să nu vă dezamăgesc și să postez live-ul cu mine și cu Livian, dar nu am conexiune bună la internet, m-am chinuit o oră și jumătate să îl postez. L-am făcut în timpul filmărilor.

Altă soluție nu am, nu am ce să fac pentru seara asta sau pentru mâine sau pentru poimâine, nu am ce să fac, sunt fără mâini și fără picioare.

Îmi pare rău din tot sufletul”, a dezvăluit Bianca pe Instastory, iar după câteva ore, Bianca a reușit să intre pe Live și fosta iubită a lui Livian a făcut o dezvăluire uluitoare.

Citeste si: Livian și Bianca de la Puterea dragostei, surprinși împreună în pat! Cum au reacționat

Concurenta de la Puterea dragostei a fost oprită de către poliție, la 4 dimineața și a povestit ce a pățit în urmă cu două zile.

bianca de la puterea dragostei
bianca de la puterea dragostei

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cum să facem, să spun povestea? Aseară am făcut gălăgie, pentru că voiam să mergem la magazin să luăm câteva chestii, pentru că duminica este carantină și nu puteam lua nimic. Nu aveam provizii, nu aveam nimic la noi și am spus așa: să mergem la cel mai apropiat Peco.

Am ajuns la cel mai apropiat Peco și am zis că acela nu este bun și că următorul este mai bun, că are mai multe produse.

Oricum, era nervos șoferul și am zis, OK, hai să stăm aici. Eram în mașină cu Ella, Ligi și Pirui. Și cum eram acolo, a venit polițistul. Eu la ochi machiată, cu glitter, cu sclipici, cu machiajul meu de gală. Când eram eu la casă să plătesc, m-am întors cu spatele și l-am văzut pe domnul polițist.
M-am uitat așa la el, nu știu de ce am făcut un contact vizual.

Am lăsat geanta la hotel. Ce să vedeți, s-a uitat la mine, m-am uitat la el, era îmbrăcat în civil. Le-am zis fetelor că trebuie să le dăm pașapoartele. S-a legitimat și când a scos legitimația, a zis Police. Mi s-au înmuiat picioarele, le-am zis fetelor, eram toate agitate. Legitimația. Și ce am făcut?

Am intrat în mașină, s-a uitat la noi, a vorbit cu șoferul și a venit către noi.

S-a uitat la noi și nu știu ce a întrebat, de ce nu avem pașapoartele. Nu știu ce a apucat Ella să zică și am zis să mă bag eu, cu engleza mea, lasă că vorbesc eu, am dat-o că nu știu. Mă uitam în ochii lui. I-am zis că ne-am lăsat gențile, pașapoartele acasă. Când colo, a închis mașina și am zis că mergem după pașapoarte, iar polițistul a venit după noi.

Citeste si: Denis Petcu îl face praf pe Livian, după ce l-a numit escroc: „O să te fac să nici nu mai știi să vorbești”

M-au luat toate transpirațiile. Nu mai puteam de emoții. Tot drumul am stat și m-am gândit și am zis, ce facem, unde ne duce? Că nu aveam nici mască, nu aveam nimic. Zici că eram nebune. Ne gândeam ce o să facem, eu ziceam că o iau la fugă în hotel. Când am ajuns la recepție, Berna și Ramona erau la recepție. Am stat și m-am gândit că nu pot să îi arăt pașaportul meu, că este expirat. Pot pleca din Turcia în România.

Când sunt fericită, înseamnă că sunt bine cu Livian. Să continui să vă zic. Am ajuns la hotel și toate fetele am fugit în lift. Eram eu, Berna, Ligi, Pirui, Ella, Ramona. Ne-am dus repede sus, nu mai știam ce să mai fac.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Tot ce se întâmplă între noi e purul adevăr, nu e strategie. Hai să vă mai spun. Mi-au zis fetele să nu coboare decât Ella cu toate pașapoartele fetele. M-am dus la Daiana și i-am cerut pașaportul ei și ea bineînțeles că mi l-a dat.

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca de la Puterea dragostei, oprită de Poliție, la 4 dimineața! Ce a făcut concurenta: „Pașaportul meu este expirat...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies