Bianca de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Livian a anunțat că va publica secrete despre relația lor

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre Livian

Ce i-a transmis Bianca unui susținător, la scurt timp după ce Livian a dezvăluit că va publica mai multe lucruri incriminatoare despre relația lor.

Veste neașteptată despre Bianca de la Puterea dragostei, la numai câteva ore după ce a anunțat Livian că este pregătit să posteze un vlog incriminator despre relația lor.

Miercuri, Livian a postat o nouă piesă despre viața sa, numită „Caracter pervers”. La scurt timp de la lansare, Livian a anunțat pe Instagram că este pregătit să publice un vlog în care să spună tot ce s-a întâmplat între el și Bianca și susține că are mai multe dovezi incriminatoare.

Fostul concurent crede că fanii Biancăi vor să îl saboteze și să intervină în cariera sa muzicală, așa că a răbufnit.

„În legătură cu ce am vorbit pe live, dacă vă gândiți cumva la manevre în privința vizualizărilor, să știți că vlogul e pregătit din seara asta și un singur click mă desparte. Dacă simt miros de manevră, tot găsesc o modalitate prin care să îi dau drumul cu sufletul împăcat.

Și v-am zis, targetul, pentru că deja se vorbește de aceste manevre și nu va mai fi locul trei. Dacă atinge locul cinci, am dat drumul la clip, clip care conține toate dovezile și tot, tot, tot. M-am jurat pe familie și pe tot ce am mai scump”, a dezvăluit Livian pe InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Livian si noua iubita
Livian de la Puterea dragostei despre noua iubită[Sursa foto: Instagram]

Bianca se teme de secretele care ar putea ieși la iveală?

De cealaltă parte, Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre sentimentele pe care le mai are pentru Livian și le-a dat un sfat fanilor săi. Tânăra le-a transmis că fanii trebuie să lase la o parte tot ce s-a întamplat între ei și să comenteze strict despre piesă.

„Privindu-l pe el in ochi, veți vedea ca exista Tristețe in suflet. Sunt trista. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioada a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt. Vreau să-l ajutam, pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele. Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere, sunteți îndreptățiți.

Iar legat de mine, sunt foarte bine!”, a mărturisit Bianca de la Puterea dragostei, pe contul său de Instagram.

Unul dintre susținători a întrebat-o pe Bianca dacă nu cumva a distribuit piesa lui Livian de frică, iar răspunsul său a fost unul categoric:

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei mesaj pentru fan[Sursa foto: Instagram]

„În niciun caz. E liber să pună orice. Eu știu cine sunt”, i-a transmis Bianca celui care a fost curios de intenția sa.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Ligi de la Puterea dragostei, de nerecunoscut! Ce intervenție estetică și-a făcut

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies