Bianca de la Puterea dragostei și-a pierdut sora la mare: „Stau să îmi fac mii de rugăciuni”

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei si sora ei

Îndrăgita concurentă de la Puterea dragostei a dezvăluit ce a pățit în urmă cu puțin timp la mare, în timp ce se afla cu sora și cu mama ei.

Bianca de la Puterea dragostei a trecut prin momente cumplite. Fosta concurentă care a câștigat cel de-al doilea sezon al emisiunii a plecat împreună cu mama, cu mătușa și cu sora sa la mare, unde a avut parte de o experiență traumatizantă, pe care a apucat să o și filmeze.

Într-un moment în care Bianca s-a oprit să vorbească puțin cu camerista de la hotel, sora Biancăi a plecat de lângă ea.

Panicată, fosta iubită a lui Livian a început să o caute peste tot și a sunat-o și pe mama sa, pentru a vedea unde se află. După multe minute de îngrijorare, Bainca a reușit să o găsească pe fetiță.

Citeste si: Iancu Sterp şi Ella, cel mai nou cuplu din showbiz!? "A vizitat-o acasă"

„Și da, am pierdut-o... Am sunat-o pe mama, i-am spus că domnișoara a dispărut..

Nu știu pe ce parte a luat-o, nu știu pe unde putea să meargă de a mers atât de repede. Mă tot uit, dar nu o văd și mă aștept acum să o găsesc în orice clipă. Stau să îmi fac mii de rugăciuni să o găsesc și să o trag un pic de părul ăla.", a declarat Bianca Comănici în ultimul vlog postat. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei si sora ei[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei s-a întors din Turcia! Ce a făcut acolo: „Eu nu pun la suflet...”

Zilele trecute, Bianca a dezvăluit că are nevoie de câteva zile departe de agitația Bucureștiului, așa că a decis să meargă pentru câteva zile la mare, acolo unde se simte ca acasă.

„Cea mai mare bucurie e să o văd fericită pe mămica mea, care e ca un copilaș.

S-a făcut frumoasă, și-a luat și inel. Arată-i. Constanța e ca și casa mea. Acasă. Pot să spun că m-am întors acasă. Locul de aici nu-l mai consider acasă, dar înainte a fost casa mea și am fost fericită”,  a declarat Bianca, la secțiunea de Instastory, în timp ce își îmbrățișează mama.

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Livian de la Puterea dragostei s-a întors din Turcia! Ce a făcut acolo: „Eu nu pun la suflet...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies