Bianca de la Puterea dragostei și Ella, în război din cauza lui Livian: „Nu ai avut șansa la el”

Ella și Bianca
Ella și Bianca s-au certat

Cele două foste concurente s-au contrat din cauza lui Livian. Ce s-a întâmplat între cele două foste concurente.

Ella de la Puterea dragostei și Bianca Comănici s-au contrat din nou, de data aceasta din cauza lui Livian. Cele două foste concurente au apărut împreună alături de Simina și Manuela Oprișiu.

Tinerele nu s-au mai văzut din ziua finalei, atunci când s-au certat din cauza voturilor. Ella și-ar fi dorit să câștige cel de-al doilea sezon al emisiunii, însă Bianca a primit mai multe voturi din partea colegilor și a telespectatorilor.

Invitate la „Totul despre Puterea dragostei by Cornelia Ionescu”, Ella și Bianca și-ar aruncat săgeți, iar subiectul principal a fost Livian.

Citeste si: Nelson Mondialu își minte fanii?! A încasat sau nu o bătaie soră cu moartea? "Trei inși au sărit pe mine..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu vreau să dau cu înțepături cum a dat ea (n.red Bianca) la Teo Show. Dar să știi că mi-a plăcut de Livian foarte mult', a transmis Ella.

„Dar nu ai avut șanse la el', a venit imediat și replica Biancăi.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei s-a certat cu Bianca Comănici: „E irelevant ce spune Bianca, oricum e săraca...”

„Lasă că a avut șanse la tine! Nu mai zic mai multe…”, a mai spus Ella care nu s-a lăsat mai prejos, mai ales că în ultimele luni de competiție Livian a fost apropiat de Ella și mulți credeau că cei doi vor forma un cuplu. La momentul respectiv, Livian a recunoscut că o place pe Ella, dar că nu poate trece peste prietenia cu Jador.

Răspunsul lui Livian, după ce a văzut live-ul 

La scurt timp după ce a văzut live-ul, Livian a dezvăluit în ce relație este cu foștii colegi de competiție.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei despre Ella[Sursa foto: Captură YouTube]

„Vorbesc cu Ella. Vorbesc cu Ella, vorbesc cu Ligi. Fiți atenți, să vă zic altceva. S-a zis că eu am fost prefăcut, că eu am fost pe prietenii false. Acum să vă întreb eu altceva. Câți din casa Puterea dragostei și-au menținut prieteniile.

Eu cu Ella și cu Ligi vorbesc o dată pe săptămână. Am fost votat de 4 persoane. Ella, Ligi, Bianca și Ramona. Ramona a făcut ce a făcut în vlogul ăla, n-am mai vorbit cu ea. Am întrebat-o de ce a vorbit aiurea, i-am dat blocaj. Cu Bianca s-a întâmplat ce s-a întâmplat, nu mai vorbim. Au rămas Ella și Ligi, cu care încă păstrez legătura', a declarat Livian de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Vestea zilei în showbiz: revine la „Puterea Dragostei”! „Primiți-o cum se cuvine”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies