Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!
Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, sărut în paşi de dans! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian s-au sărutat! Imagini unice cu cei doi îndrăgostiţi!

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian, marii câştigători ai celui de-al doilea sezon, nu s-au împăcat oficial, însă petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Cei doi îndrăgostiţi au fost, în urmă cu puţin timp, protagoniştii unui moment cu totul şi cu totul special.

Bianca de la Puterea Dragostei şi Livian s-au sărutat! Cei doi au luat cina la un local cunoscut!

Protagoniştii noştri luau cina la un local cunoscut din Bucureşti când, brusc, s-au ridicat şi au început să danseze, romantic, spre deliciul tuturor celor din jurul lor.

La un moment dat a părut chiar că tinerii s-ar fi sărutat în paşi de dans, dar poate este vorba doar despre unghiul buclucaş din care a fost făcută poza! Noi ne-am bucura să-i vedem, din nou, împreună. Formează un cuplu absolut superb!

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

După finală, Simina Loica a jignit-o crunt pe Bianca

„Prea jos suntem noi? Bă, filme pentru adulți! Nu știu cum a putut să te sărute Livian după ce ai făcut ce ai făcut.

Și leșinată după substanțe interzise! Ești ultima cârtiță! Că aia trăiește în pământ! Eu te cunosc foarte bine! Mergeai în Istanbul cu jucăria după tine! Și erai supărată că nu te poți uita la filme! Vai de capul tău de leșinată! Și ai fost la hotel cu patru băieți în doi ani! Ce făceai acasă.

Citeste si: Bianca și Livian s-au mutat împreună! Dezvăluiri de ultim moment despre cei doi

Și încă ceva! Tecuciul nu-l scoate din ea nici Dumnezeu. Tot la filme pentru adulți va ajunge. Și când va avea copii, vor găsi filmulețe, vor vedea ce are ea. Scârbă îmi este de ea. Ea, leșinată după bani, se ruga de Livian să facă cuplu cu ea în gală! Leşinata vrea bani. Tot la vechea meserie se va întoarce!”, a declarat Simina Loica în secțiunea stories de pe Instagram, pornind astfel un scandal de proporții după finala Puterea Dragostei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies