Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală! Cine a venit la ziua ei de naștere

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală de ziua ei
Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală de ziua ei

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală. Abia acum s-a aflat cine a venit la ziua ei de naștere, după ce a postat un vlog.

La aproape o săptămână de când și-a serbat ziua de naștere, Bianca a postat un blog de la petrecere, iar susținătorii săi au avut parte de o surpriză de proporții.

Concurenta a dezvăluit cine a mers la petrecere, iar fanii emisiunii au putut afla un adevăr uimitor despre ea și despre prietenii săi.

Deși nimeni nu ar fi crezut că este posibil așa ceva, pe lângă fratele Biancăi, la petrecere și-au făcut apariția și Berna cu Philip, cu care Bianca s-a împăcat de câteva săptămâni.

Citeste si: Bogdan Mocanu, concurent la „Puterea Dragostei”? Tânărul a recunoscut că va participa și în sezonul al treilea?!

După mai multe săptămâni în care nu s-au înțeles deloc, Bianca și Berna s-au împăcat și acum se înțeleg foarte bine, semn că prietenia lor este una puternică, iar acum pot lăsa în urmă toate neînțelegerile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Însă surpriza de proporții a fost Ligi, care a lăsat în urmă războiul cu Berna și cu Philip și a stat la masă cu ei, spre surprinderea tuturor.

Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală de ziua ei
Bianca de la Puterea dragostei, surpriză totală de ziua ei

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Livian de la Puterea dragostei, marele absent de la petrecere

Deși toată lumea aștepta să vină și Livian, acesta a fost absentul zilei, însă Bianca așteaptă cu nerăbdare ca Livian să ajungă în București și să îl revadă, după câteva zile petrecute

cu familia sa.

Citeste si: Scandal intre iubiti! Andreea Pirui l-a scos din minti pe Marius: "Ai facut cel mai rau lucru pe care puteai sa-l faci!"

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, la împlinirea unui an de relație: „Un an cât zece...”

Livian de la Puterea dragostei, surpriză de proporții pentru Bianca, în ziua în care au împlinit un an. Ce cadou i-a făcut, de la sute de kilometri distanță.

„Exact astăzi se împlinesc un an de relație, de când mi-am oficializat relația cu Bianca.

Data de 18 iulie a fost data când a început totul între noi și rău e că așa a fost să fie situația încât ea e la București și eu sunt aici. Nu am sărbătorit nici ziua ei. Nu sărbătorim nici un an de relație. Dar nu e supărată pentru că într-adevăr sunt zile cheie, dar importante sunt toate zilele din an.

Ca să vadă cu nu am uitat și că prețuiesc, m-am hotărât să-i fac un cadou de la distanță.

La aniversarea ei m-a ajutat Robert. El a fost cel a mers și a cumpărat florile. De data asta i-am ales un buchet de flori cu o jucărie și un pachet de bomboane. Aștept să văd reacția Biancăi. Tot am întrebat-o ce face și a zis că stă acasă. Acum să vedeți cum stau eu pe jar o oră să-i văd reacția”, a spus Livian pe vlog. Citește continuarea AICI.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ella de la Puterea dragostei, operație de ultimă oră: „Cum arăt?”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies