Bianca Dragusanu a povestit ce a facut in weekend: "Eram la masa si nimeni nu zicea nimic..."

Bianca Dragusanu a povestit ce a facut in weekend:
Bianca Dragusanu a povestit ce a facut in weekend: "Eram la masa si nimeni nu zicea nimic..."

Bianca Dragusanu a povestit ce a facut in weekend, cand a fost la Timisoara.

"Unii mai ragusiti, altii in sandale. Pai da! Stiti foarte bine ca am fost in weekend la Timisoara, la dentist. Daca nu stiti, va spun eu. Merg acolo de mai bine de 15 ani, la acelasi medic care pentru mine e senzational. Evident ca m-am intalnit si cu cateva prietene. Am fost la masa, apoi la club, ca fetele. Era liniste la masa, m-am uitat la ele si le-am intrebat de ce nu zice nimeni nimic.

'Ce sa mai zicem, fata, ca tu o sa torni tot la televizor! Mai bine tacem'. Era o gluma, dar evident ca o sa va spun ce am discutat.

O prietena de-ale mele era suparata ca iubitul una spune, alta face. Promite cate in luna si in stele, apoi gaseste scuze. Toate au sarit: 'Vai.

ce urat!', pentru ca asa se intampla. Nu suntem prietene bune decat daca iti uram dusmanii. Dezbaterea a fost infinita. Care e legatura dintre mentinerea promisiunilor si respect. Poti sa respecti fara sa iubesti, dar nu ai cum sa simti dragoste fara respect.

Daca nu va tineti promisiunile, mari sau mici, inseamna lipsa de respect si de iubire.  Relatia ei e pe sfarsite, i-am si spus!", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

Sursa: WOWbiz.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Bianca Dragusanu, discutie incredibila cu o prietena: "Prefer sa ies in oras cu fetele, nu cu iubi"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies