Bianca Dragusanu a povestit un episod jenant: "Mi-era rusine! M-am simtit prost"

Bianca Dragusanu a povestit un episod jenant:
Bianca Dragusanu a povestit un episod jenant: "Mi-era rusine! M-am simtit prost"

Bianca Dragusanu a povestit ce a facut o prietena de-ale ei atunci cand s-a dus la film cu un tip pe care il cunoscuse de foarte putin timp.

"In ultima perioada ma confrunt cu o problema: cum ii spui partenerului, mai frumos, ca nu e imbracat cum trebuie? Atunci cand esti la inceputul relatiei! Atunci cand trebuie sa fii atent la tot. La inceput, totul este mai de complezenta. Daca la inceput mananci cu tacamurile, apoi mananci cu mana, mai dai pe jos... Asta e!

E important cum o spui, sa nu se simta jignit/a.

O prietena de-ale mele a iesit la film cu un tip cu care i-am facut cunostinta. Ea s-a imbracat de club. El mi-a zis apoi: 'Mai, mi-era un pic rusine cu ea, era toata mulata, decoltata, nu stiam cum sa ma comport. Mai mult decat atat, ea, cand a iesit din casa, mi-a trimis o poza si -a intrebat daca sa se duca asa, i-am raspuns: nu.

Dar ea tot asa s-a dus imbracata, chiar daca eu i-am spus altceva.

Ma rog... El nu i-a zis ei nimic, dar mi-a zis mie, iar eu m-am simtit prost, chiar daca eu ii spusesem ei sa nu se duca imbracata asa la film", a povestit, astazi, Bianca Dragusanu  in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine, scrie WOWbiz.ro.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Bianca Dragusanu, dezvaluiri intime: "Cand am ajuns prima oara acasa la Victor, l-am intrebat..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies