Bianca Dragusanu a pus punctul pe I: "E o minciuna"

Bianca Dragusanu a pus punctul pe I:
Bianca Dragusanu a pus punctul pe I: "E o minciuna"

Bianca Dragusanu a facut comentarii despre superficialitatea oamenilor.

Prezentatoarea crede ca cei care spun ca nu conteaza frumusetea mint, aspectul fizic este foarte important. Iar Bianca a tinut sa explice ce intelege ea atunci cand vorbeste despre frumusetea unei persoane.

"Bine v-am gasit si astazi! Ati vazut ca suntem energici si pozitivi, a iesit si soarele datorita noua.

 

In weekend, am dat o fuga la Viena, dus-intors, scurt, pentru ca am avut putina treaba.
Am tras un pic cu urechea la ce se vorbea in jurul meu. Doua cupluri calatoreau impreuna, dar stateau fete cu fete, baieti cu baieti. Una zicea ca arata cam praf, ca s-a cam delasat. Cealalta a spus ca cine o iubeste o iubeste si asa. Gresit! Femeilor le place sa fie complimentate, curtate, dorite. Nu e narcisism, asa functionam noi, ne incarca cu energie pozitiva!

"E o minciuna de cand e lumea si pamantul cu nu conteaza imaginea, ci sufletul.

Cei mai putin frumos o folosesc ca sa isi faca loc in societate. Frumusetea e o chestie de interpretare", a declarat Bianca, scrie WOWBiz.ro

Prezentatoarea a luat foc cand a auzit ce a avut de spus Mihail, cum ca baietii din povestea ei vorbeau despre decolteul si fustita scurta a stewardesei. "O sa ti-o iei intr-o zi din cauza acestor comentarii golanesti, norocul tau e ca esti frumusel", a spus Bianca Dragusanu la Te vreau langa mine, astazi.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Horoscop complet AstroCafe pentru 21 noiembrie: Doua zodii au mari probleme sentimentale

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies