Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”
Bianca Drăgușanu a recunoscut de ce s-a împăcat cu Alex Bodi pentru a patra oară: „Tatăl viitorului meu copil”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre motivele care îi fac să rămână într-o relație. Diva s-a împăcat cu el pentru a patra oară și spune că ar putea fi tatăl viitorului ei copil.

Bianca Drăgușanu ține primele pagini alre presei cu viața ei personală, de când s-a despărțit definitiv de Victor Slav. Frumoasa blondină a rămas în relații bune cu tatăl copilului ei și nu i-a reproșat acestuia nimic în mod public. La scurt timp după ce a făcut anunțul separării, ea a apărut alături de un bărbat pe nume Tristan Tate. A avut cu el o relație plină de năbădăi și, după câteva certuri, ei și-au spus adio.

După ce a încheiat relația cu Tristan Tate, Bianca Drăgușanu s-a afișat la brațul lui Alex Bodi, un afacerist din Mediaș care a cucerit-o iremediabil. Nici povestea de dragoste cu el nu a fost doar lapte și miere. Ei s-au despărțit de câteva ori, însă nu au reușit să stea departe unul de celălalt mai mult de câteva zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, despre relația lor și de ce s-au împăcat din nou 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au vorbit despre relația lor, ce îi leagă de fapt și de ce se împacă de fiecare dată când se despart.

„Din moment ce sunt alaturi de el si este singurul barbat la care ma gandesc, evident ca exista o relatie puternica intre noi.

Toate incercarile astea ne intaresc. Noi nu ne facem planuri. Eu sunt un om foarte transparent si foarte usor de citit, eu sunt foarte usor de iubit. Alex este mai puternic decat mine, vorbeste corect gramatical si scrie corect, se imbraca foarte bine, este foarte inteligent, iar eu am senzatia ca sunt protejata de el, chestiile astea ma atrag. El spune ca vrea 2 baieti si trebuie neaparat sa fie cu ochii verzi.
Da, ar putea fi tatal viitorului meu copil”,
a spus Bianca Drăgușanu într-o emisiune de televiziune.

„Simt ca ea ma iubeste. Si eu am avut greselile mele in trecut si ea pe ale ei, dar nu ne mai gandim la trecut. Noi suntem foarte asemanatori si daca intervine orgoliul intre noi fiecare zice „gata, am plecat”, dar apoi ne dam seama ca am plecat degeaba”, a adăugat Alex Bodi.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Nuntă în showbiz! Un celebru jucător român se căsătorește! Viitoarea mireasă le-a arătat tuturor inelul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies