Bianca Dragusanu a vorbit despre a doua casnicie: "Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, a doua are sanse maxime"

Bianca Dragusanu a vorbit despre a doua casnicie:
Bianca Dragusanu a vorbit despre a doua casnicie: "Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, a doua are sanse maxime"

Bianca Dragusanu si colegii ei au stat de vorba despre persoanele care ajung sa se desparta de primul partener de viata si ajung sa se casatoreasca pentru a doua oara.

"Vorbeam ieri la sedinta despre Naba si Doru. El a zis inca de la inceput ca a fost insurat de doua ori. Naba a spus abia ieri ca a imbracat deja rochia de mireasa. O colega zice ca la urmatoarea relatie au mari sanse sa fie fericiti si sa aiba relatii functionale. Prima casatorie nu rezista mereu pentru totdeauna, dar cea de-a doua are sanse maxime. Am intrebat psihologii. Am aflat ca se spune ca a doua casatorie are o rata de succes mai mare din 3 motive:

1. Al doilea mariaj se bucura de beneficiile experientei. Isi cunosc deja responsabilitatile si stiu de regula ce functioneaza si ce nu si pentru ce trebuie sa lupte.

2. A doua casatorie culege recompensele primei casnicii. E vorba despre evolutie personala si fiecare ajunge sa se cunoasca. Fiecare a invatat sa nu repete greselile din trecut, asta poate conduce catre un mariaj mult mai fericit.

 

3. Cuplul vrea sa faca tot ce trebuie tura asta. Se lasa orgoliile, sicanele, joculetele, toti sunt marcati de ideea sa faca lucrurile sa functioneze. Persoanele recasatorite stiu ce se va intampla daca nu pun amandoi umarul ca relatia sa functioneze", a declarat Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Tristan Tate a fost intrebat de jurnalisti daca o iubesti pe Bianca Dragusanu! Ce raspuns naucitor a dat

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies