Bianca Dragusanu a vorbit despre despartire: "Cel mai important este sa decidem sa o luam de la capat cu incredere"

Bianca Dragusanu a vorbit despre despartire:
Bianca Dragusanu a vorbit despre despartire: "Cel mai important este sa decidem sa o luam de la capat cu incredere"

Bianca Dragusanu a vorbit astazi despre relatii, dar si despre despartire. Vedeta le-a dat cateva sfaturi telespectatorilor emisiunii "Te vreau langa mine".

 

 

 

 

„Dacă au ajuns să se despartă, înseamnă că erau şi singuri în cuplu şi neiubiţi. Toţi avem dreptul la un număr infinit de şanse. Cu toţii avem câte un bagaj emoţional, dar cel mai important este să decidem să o luăm de la început cu încredere. Luaţi-o de la capăt atunci când nu vă este bine, când nu mai vreţi, nu mai puteţi, când iubirea care vi se oferă nu este iubirea de care aveţi nevoie,” a explicat Bianca Dragusanu, conform WOWBiz.ro

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Primul schimb de replici dintre Catalin Botezatu si Victor Slav la "Bravo, ai stil. All stars": "Alo, Bianca..."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies