Bianca Dragusanu a vorbit despre perioada in care era gravida: "De aia zicea lumea ca am avut mama surogat"

Bianca Dragusanu a vorbit despre perioada in care era gravida:
Bianca Dragusanu a vorbit despre perioada in care era gravida: "De aia zicea lumea ca am avut mama surogat"

Bianca Dragusanu a vorbit despre perioada in care era gravida. Prezentatoarea TV a marturisit ca era foarte energica atunci cand se pregatea sa devina mamica.

 

Bianca Dragusanu a facut o comparatie dintre ea si prietena ei. Vedeta este activa, iar amica ei este lenesa, scrie WOWBiz.ro

"Cand eram gravida, aveam o energie de zici ca beam jaratic. Eu nu stiu ce inseamna sa fii lesinata. De aia zicea lumea ca am avut mama surogat pentru ca eu nu am stat locului deloc. Am sunat-o pe o prietena sa iasa la cafea, dar ea a zis ca e ziua de relaxare.

Stai in casa atunci, esti singura si deprimata si mai ales lenesa. Pe de alta parte, ea este o persoana minunata, o frumoasa si o desteapta, dar este cel mai lenes om de pe suprafata pamantului  Are cateva pungi de gunoi la usa, casa explodata mai mereu, dar ea prefera sa stea in pat si sa posteze comentarii inteligente. Eu eram gravida in 8 luni si ii spuneam sa mearga cu mine la film, dar ea imi spunea: "Nu ca mi-e lene.
Acum ti-ai gasit si tu?". M-am gandit cat de respingatoare este lenea. Genul asta de oameni ii tin pe ceilalti la distanta. Daca si jumatatea ei este la fel nu au nicio sansa sa se intalneasca pentru ca le este lene. Un barbat esuat care sta pe un colt de canapea cu telecomanda in mana este moartea pasiunii. Energia atrage, pozitivitatea atrage"
, a declarat Bianca Dragusanu pentru emisiunea "Te vreau langa mine".

 

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Bianca Drăguşanu, mărturisire neaşteptată la ”Te vreau lângă mine”: ”Cadoul de la iubi a fost perfect pentru că...”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies