Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro! "Iubi a avut treaba cu baietii"

Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro!
Bianca Dragusanu, aparitie supersexy! Si-a luat din Italia cizme de cauciuc de 500 de euro! "Iubi a avut treaba cu baietii"

Bianca Dragusanu s-a intors din Italia zambitoare si incarcata de sacose.

 

Bianca Dragusanu a cumparat, printre altele, si o pereche de cizme de la Givenchy, pe care le-a purtat astazi in emisiune. Incaltarile, din cauciuc si cu material textil, tricotat, costa in jur de 500 de euro.

"Buogiorno a tutti! Am dat militaria jos din pod. O sa va explic de ce. Am fost in weekend cu prietena mea in Italia. A fost frumos, am cumparat de toate.

Si iubi al ei s-a linistit pana la urma, noi doua ne-am simtit bine. Am avut o criza cu o prietena pe Facetime. Ne-a sunat sa vada ce facem. Fata noastra are un iubit care vrea sa faca ce vrea, cand vrea, vrea viata de single, dar el e intr-o relatie. A trebuit sa o sustinem, tot weekendul a fost singura si a plans. Noi am invitat-o, dar ea a decis sa stea acasa cu iubi.
Dar el a avut treaba cu baietii.

Daca vrei sa ai libertate totala, ramai singur. Altfel relatia se face in doi, partenerul e consultat, informat, anuntat. Viata de cuplu e in doi. In numele tuturor oamenilor prinsi in relatii toxice, zic asa: hotarati-va! Ori singur, ori in doi!", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine. 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Piept de pui crispy ca in oras! Cum se prepara

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies