Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!
Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! Uite ce a făcut acasă!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au divorţat, dar războiul adevărat dintre cei doi a început abia după despărţire. Omul de afaceri a desfiinţat-o, pur şi simplu, pe fosta lui soţie şi a declarat, fără menajamente, că aceasta nu ar fi o mama bună şi că ar fi instabilă psihic şi emoţional. Afaceristul a povestit, detaliat, un episod care a avut loc în urmă cu puţin timp. Bărbatul susţine că fosta lui soţie ar fi ameninţat că îşi ia viaţa.

" Ea în noaptea aceea țipa și urla că are un cuțit și vrea să se omoare, am patru persoane care erau la ea acasă și pot să declare. A luat pastile, ea în nebunia ei mi-a spus că a luat patru. Am luat-o de pe jos, am chemat pe cineva să mă ajute. Nu am filmat-o să o am la mână, eu dacă nu aveam dovezile eram omul negru.

Eu la cinci dimineața am chemat un prieten care avea cheia ei de rezervă, pentru că am simțit că ceva nu e ok. Tu nu ești o femeie cu psihic puternic și ai recurs la gesturi nedemne de o mamă. L-am pus să filmeze ca să nu creadă lumea că aș fi bătut-o și de aia i s-a făcut rău
Partenerul meu are video-uri și conversații.

Îi spun (n.r.- Biancăi Drăgușanu) să se gândească la ce a făcut în Singapore la etajul 40. Să-și aducă aminte, să știe că nu e o femeie sigură, independentă. ”, a povestit Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu, în urmă cu câteva zile.

Citeste si: Bianca Drăgușanu tună și fulgeră! Dezvăluiri uluitoare despre Alex Bodi: „E agresiv pentru că ia….”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Bianca Drăguşanu, atitudine şocantă după divorţul de Alex Bodi! A dansat pe manele şi şi-a făcut poze sexy!

Bianca nu a aşteptat mult şi a contraatacat dur, spunând că soţul ei a bătut-o crunt. Mai mult decât atât, aceasta a şi postat o imagine în care chipul ei era umflat şi vânăt.

Ei bine, după ce a plâns, a povestit toate umilinţele prin care a trecut în căsnicie şi a expus poze cu ea bătută, vedeta a trecut la o cu totul altă stare de spirit.

Frumoasa blondă şi-a chemat o prietenă acasă, au dansat sexy, pe manele, s-au dezbrăcat, s-au fotografiat, s-au filmat şi au postat totul pe insta story. Mai mult decât atât, pe una dintre piese, blonda foloseşte un filtru în care pare că aruncă banii, exact ca-n clipurile maneliştilor. Mulţi s-au gândit că mesajul este pentru Alex Bodi, alţii s-au mulţumit doar să urmărească spectacolul de pe story, fără să comenteze.

Citeste si: Bianca Drăgușanu a ascuns această informație! A încercat să se sinucidă? „Am găsit-o pe jos la 6 dimineața!”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce părere are Bianca Drăgușanu despre femeia cu care Alex Bodi a înșelat-o: „Ce purcică...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies