Bianca Dragusanu: "Atunci cand vrei sa il omori cu mana ta, dar nu poti pentru ca..."

Bianca Dragusanu:
Bianca Dragusanu: "Atunci cand vrei sa il omori cu mana ta, dar nu poti pentru ca..."

Bianca Dragusanu a vorbit si astazi in emisiune despre relatii si despre iubire.

"M-am documentat. Stiati ca noi oamenii ascundem o gramada de curiozitati in corpuri, minte si mai ales in suflet. Creierul reda amintiri ca noi sa le putem retrai la nesfarsit.

Stiati ca este nevoie de doar un gand negativ ca sa iti strice restul zilei? Tot oamenii de stiinta spun ca sunt oameni care se tem de fericire. Motivul e simplu: ei cred ca trebuie sa li se ia ceva ca sa li se dea ceva.

Sunt necesare doar 4 minute pentru a te indragosti si a te intoxica de hormonul dragostei. Cand te gandesti la cineva inseamna ca persoana cealalta se gandeste ea insasi intens la tine. Si dorul de cineva te poate imbolnavi psihic.

Care e legatura intre aceste curiozitati si iubire? Daca esti atent la semnale, o sa intelegi daca o persoana e buna de iubit sau nu.

Noi femeile facem urat doar atunci cand vedem ca intuitia a avut dreptate. Norocul vostru este ca femeile definesc iubirea asa: cand vrei sa il omori cu mana ta, dar nu poti, pentru ca ti s-ar face dor de el", a spus Bianca Dragusanu, astazi, in emisiunea ei de la Kanal D, Te vreau langa mine.

Sursa: WOWBiz.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca Dragusanu a vorbit despre despartire: "Cel mai important este sa decidem sa o luam de la capat cu incredere"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies